Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 19. do 26. oktobra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 19. do 26. oktobra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate šta tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sada osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

 

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onoga što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sarađujte s drugima.

 

BIK

 

LJUBAV: Bićete sigurni u svoje osećaje i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

 

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Svesni ste sopstvene ekspanzije. Razvijate se.

 

PROČITAJTE JOŠ: Gosti iz Belgije oduševljeni zanatskim pivom iz zrenjaninske mini-pivare

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u hedonizmu ili obrnuto, u asketizmu. Ili ćete svakog trenutka želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer ima dosta posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na redovan odmor.

 

RAK

 

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onoga što živite i osećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspećete.

 

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se sportovima.

 

PROČITAJTE JOŠ: U Školi računara “Nimiko” potpuno su posvećeni svakom polazniku

 

LAV

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povredi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sada na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove na sasvim originalan način.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštaće vas umetnički sadržaji.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znak učiniće vam ove dane zahtevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijumima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

 

KARIJERA: Iako će vaši saradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se sportom. On vas otvara.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pripremite dom za predstojeću zimu, i to po vrlo povoljnim uslovima

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaši lični odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju sa ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da zavrtite nešto u tom pravcu. Radite što više.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da žurite.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Verovatno će vam jednako važno biti kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će da teše voljenu osobu i uveseljavaće je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

 

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. Zavisno od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će započeti dijetu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Aplikacija “Bebilica” odmah naišla na sjajne reakcije dece i roditelja

 

STRELAC

 

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte da pričate previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

 

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Verovatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verujte u lepše sutra.

 

JARAC

 

LJUBAV: Šarm i energičnost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onome koga volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav je sve bliže.

 

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate da obavite. Ne postavljajte sebi sada lestvicu previsoko jer ste u fazi kada je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno opuštanje još uvek je imperativ.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Činiće vam se da vam često ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

 

KARIJERA: Rešite se svojih velikih nedoumica koje se pojavljuju onda kada stvari ne idu glatko. Nemojte sebi da dodajete još jedan teg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete doći do rešenja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.

 

RIBE

 

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane za svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti prava zvezda noći na nekom od zanimljivih provoda. Svi će se dobro zabavljati.

 

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne nedoumice i sada smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba vam samo verovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Strelac, Ribe, Vaga

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM