Marketing Vesti Zrenjanin

Gosti iz Belgije oduševljeni zanatskim pivom iz zrenjaninske mini-pivare

zanatsko pivo

Crno pivo za hladne dane prirodan je izbor, i to ono pravo, punog ukusa, zanatsko pivo, proizvedeno u zrenjaninskoj mini-pivari “Nomad Beer House”, gde se odmah i toči.

 

Naravno, u ponudi su i neke druge vrste piva za one koji ne odustaju, nevezano za okolnosti, vremenske uslove i okruženje, pa u pivnici „Nomad Beer House“ biraju Lager ili kako ga još zovu zlatno, pšenično mutno, ili Indian Pale Ale (IPA). Baš je IPA oduševila goste iz Belgije, nedavne posetioce pivnice „Nomad Beer House“, koja se, za one koji to još ne znaju, nalazi na uglu Žitnog trga i Miletićeve ulice u Zrenjaninu.

 

Posetioci iz Belgije prvo su probali Lager i veoma im se dopao. Ali, kada je na red došla IPA, prepustili su se hedonističkom uživanju, uz pohvale iskusnom kuvaru koji brižljivo spravlja sve četiri vrste zanatskog piva.

 

– Pohvala od Belgijanaca može samo da imponuje, jer je to zemlja u kojoj se proizvodi veliki broj kvalitetnih piva. Samim tim, oni su i izbirljivi konzumenti i odlični poznavaoci popularnog napitka – kaže za portal zrenjaninski.com vlasnik mini-pivnice Miloš Padejski.

 

On je imao prilike da se i lično uveri u kvalitet belgijskih piva. Mnogo toga dobrog što je uočio u njihovoj, može se slobodno reći pivarskoj kulturi, primenio je u svojoj praksi.

 

zanatsko pivo

 

Zanatsko pivo iz zrenjaninske mini-pivare odlikuje visok kvalitet

 

Sve četiri vrste piva u ovoj pivnici odlikuje standardno visok kvalitet. Propisana proizvođačka procedura poštuje se maksimalno, odabiraju se samo vrhunske sirovine, a higijena je imperativ. Rezultat su četiri sasvim prirodna zanatska ili kraft piva koja imaju osobenu penušavost, nisu pasterizovana i nemaju aditiva i dodataka. Takvo pivo toči se u buriće i ide pred zadovoljne mušterije.

 

A upravo oni otkrili su i zanimljive kombinacije, pa se naručuje, na primer, pola crno – pola lager, gde natočeno pivo dobija boju ćilibara i osoben šmek, zavisno šta preovlađuje. Ako se kombinuju ukusi, praksa je da se pivo toči u krigle od pola litra. Piva se u zrenjaninskoj pivnici „Nomad Beer House“, inače, toče u krigle zapremine 0,3 ili 0,5 litara.

 

Za ljubitelje piva koje više vole flaširano pivo drugih brendova, u ovoj pivnici izbor su Stella Artois, Miller, Tuborg, Heineken, Laško…

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM