Marketing Vesti Zrenjanin

U Školi računara „Nimiko“ potpuno su posvećeni svakom polazniku

škola računara nimiko

Male grupe u učionici i potpuna posvećenost svakom polazniku, osnovni su kvalitet po kom je Škola računara „Nimiko“ iz Zrenjanina prepoznatljiva već 24 godine.

 

Kako na početku, tako i 24 godine kasnije, osnovni postulati u školi se ne menjaju.

 

– Radimo u malim grupama. Svako sam sedi za računarom, tako da predavač stigne da otprati i pomogne svakome. Dodala bih ovome po čemu nas prepoznaju i činjenicu da sve što postoji u svetu računara i programiranja mi možemo da obezbedimo. Ukoliko naši stalni predavači eventualno nešto ne znaju, mi pronađemo one koji znaju i našim polaznicima omogućimo da nauče, uživo ili online – kaže za portal zrenjaninski.com Dragana Milekić iz škole „Nimiko“.

 

Nova školska godina za mlađe polaznike počela je 1. septembra i trajaće do juna. Za sve ostale kurseve i specifične potrebe polaznika, nastava počinje svakog meseca, odnosno čim se formira grupa od pet – šest polaznika.

 

– Sve češće imamo polaznike kojima je potrebna obuka za neki konkretan programski jezik. Najviše su to kursevi programiranja iz oblasti C, C++, C#, Java, PHP, HTML, CSS. Stariji đaci i studenti, kao i poslovni ljudi, kurseve mogu pohađati i online, dok je za mlađe najbolja obuka uživo. Najmlađima je potrebna pomoć na licu mesta, stariji mogu i bez direktnog kontakta – objašnjava Milekić.

 

škola računara nimiko

 

U „Nimiku“ su ponosni i na svoje predavače

 

U Školi računara „Nimiko“ trenutno rade na jednom zanimljivom projektu u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina.

 

– Prvi put smo radili snimanje online lekcija. Veoma smo zadovoljni rezultatom. Snimili smo efikasne, jasne i zanimljive lekcije. Prve dve lekcije možete pogledati na našem sajtu www.nimiko.co.rs  – ističe naša sagovornica.

 

U „Nimiku“ su ponosni i na svoje predavače.

 

– Veliki broj njih u školi je sedam, osam, pa i 13 godina. Već su iskusni u radu sa polaznicima i to garantuje dodatni kvalitet – kaže Dragana Milekić.

 

U ovoj školi kažu da ne postoji pitanje na koje oni nemaju ili neće naći odgovor, bez obzira koliko pitanje ili potreba polaznika bude specifična.

 

– Potrebe naših polaznika su nam na prvom mestu. Trudimo se da pratimo sve što se u svetu računarstva i programiranja događa. Imamo dobre kontakte sa kolegama iz drugih gradova i zaista nam se ne može dogoditi da ne uspemo da obezbedimo kvalitetan odgovor na potrebe naših plaznika – ističe Milekić.

 

Sve dodatne informacije budući polaznici mogu dobiti na sajtu škole www.nimiko.co.rs, ili putem telefona 023 / 569 – 191 i 064 / 131 83 14. Detalje mogu saznati i lično u školi, koja se nalazi u Slovačkoj ulici 3 u Zrenjaninu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz