Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 11. do 18. oktobra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 11. do 18. oktobra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Mala zatezanja probudiće vaše nestrpljenje. Pokušajte da gledate na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše sve izdržati. Takođe, činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se.

 

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Organizujte izlet u prirodu.

 

BIK

 

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

 

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u nedoumici, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Poboljšanje.

 

PROČITAJTE JOŠ: U ponudi sav alat i materijal neophodan za pripremu doma za zimu

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.

 

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazilaziti originalnijim rešenjima i humorom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno telesne snage.

 

RAK

 

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljućivati i dalje je tu. Zato se kontrolišite i ne odgovarajte na svaku provokaciju.

 

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

 

PROČITAJTE JOŠ: Otvoren AQUAFIT MINAQUA – zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

 

LAV

 

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

 

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi doneti preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta se dešava.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite budni.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde treba pokazati dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

 

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve će doći na svoje mesto.

 

PROČITAJTE JOŠ: Zakoračite u jesen elegantni i sa stilom u odeći i obući iz butika “Samsara”

 

VAGA

 

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristalizuju stavovi. Budite tolerantni.

 

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljašnjih okolnosti i niko za sada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrevate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u sopstvenom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmislite.

 

KARIJERA: Pred vama su dani kada ćete verovatno da imate priliku da pokažete koliko ste kreativni u svojoj profesiji. Biće to dobrodošao izazov koji ćete oberučke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budite svoji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Družite se sa mladima.

 

PROČITAJTE JOŠ: Fish and chips: Panirana riba sa hrskavim krompirićima

 

STRELAC

 

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite napolje, među ljude. Ipak, nemojte da preterujete sa sopstvenom prezentacijom.

 

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznati činjenicu da ste posao usmerili tamo gde treba. Bićete zadovoljni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prepoznajte šta je dobro, a šta nije.

 

JARAC

 

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojima će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

 

KARIJERA: Verovatno ćete se zateći u situaciji kada će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, no ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. Samo budite ono što jeste.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Manje jedite, više se krećite.

 

PROČITAJTE JOŠ: Džejms Bond se vratio: “Nije vreme za umiranje” od danas u bioskopu

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast ovih dana je probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete da se usaglasite s drugom stranom kako biste išli zajedno. Uspećete uz nešto strpljenja.

 

KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, a nađite u sebi strpljenja i snage za prepreke.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Meditirajte.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama treba bolje da balansiraju i neguju svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

 

KARIJERA: Zaposleni u pedagoškim, estradnim i sportskim delatnostima moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zabavni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Blizanci, Rak, Jarac

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM