Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Otvoren AQUAFIT MINAQUA – zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

aquafit minaqua

Danas je u Zrenjaninu počeo sa radom zatvoreni bazen AquaFit Minaqua. Građani Zrenjanina će imati prilike da uživaju u blagodetima plivanja u mineralnoj vodi Minaqua, koja je po svom sastavu i prisustvu prirodno rastvorenog joda slična upravo morskoj vodi.

 

„Minaqua“ je u Zrenjaninu prisutna već dugo godina. Hteli smo da u gradovima gde radimo pružimo nešto kvalitetno i novo. Zato smo u Novom Sadu otvorili Korzo dečiji park i SPA centar, a u Zrenjaninu otvaramo AQUAFIT. Time smo hteli da u svakom gradu i promovišemo sport, druženje, a ujedno i našu vodu i tehnologiju“, kažu za portal zrenjaninski.com u ovoj kompaniji.

 

Ovaj AQUAFIT program je kreiran u Evropi i celom svetu od strane jedne kompanije iz Torina. Taj program, uz mnogo dodataka, biće primenjen u Zrenjaninu.

 

Voda u bazenu je mineralna i lekovita. Slična je morskoj vodi i, osim što je zdrava za piće, zdrava je i za telo, u šta će Zrenjaninci moći da se uvere.

 

Osim bazena, tu su i sauna, hamam, kao i svi ostali sadržaji neophodni za potpuno uživanje.

 

aquafit minaqua

 

Kvalitet usluge baziran na četiri principa

 

„Kvalitet naše usluge biće baziran na četiri principa – kvalitet vazduha, kvalitet vode, higijena i kvalitet usluge. Temperatura vode je 32 stepena. Od sadržaja će biti puno džetova za masažu, vodenih kreveta, džetova za protivstrujno plivanje, raznih masažera, sauna, parno kupatilo, viši tuš“, navode u kompaniji „Minaqua“.

 

Radno vreme za kupače je od 16 do 23 časa. Treninzi aqua fita su u četiri termina pre podne, u trajanju od po jedan i po sat.

 

Specijalni program AquaFit-a će se sprovoditi 45 minuta, a tokom preostalog vremena moći će da se koriste ostali sadržaji ili da se pliva.

 

„Cene su pristupačne – 600 dinara po treningu. Ova cena je četiri puta niža od cene u Italiji, ali smo mi odlučili da građani Zrenjanina mogu da treniraju po povoljnijim cenama, s obzirom na to da jedan čas tenisa, na primer, u Novom Sadu košta deset evra. Cena za kupače je 1.500 dinara, i oni će moći tri sata da uživaju u svim sadržajima AquaFit centra“, objašnjavaju u ovoj kompaniji.

 

Ako vas interesuje više, sve možete pogledati na internet stranici aquafit.rs

 

„Ovo je samo prvi deo našeg ulaganja u Zrenjanin. Susednu zgradu, gde je nekad bila laboratorija, preuredićemo u jednu veliku dečju igraonicu i primeniti sva iskustva koja imamo sa našim Korzo parkom u Novom Sadu“, poručuju iz kompanije „Minaqua“.

 

AquaFit Minaqua centar u Zrenjaninu nalazi se u ulici Petra Drapšina 15. Broj telefona za sve informacije je 064 813 90 47.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

5 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Koliki profit su imali u Zrenjaninu u poslednjih 15 godina, mogli su fabriku za preradu vode da naprave. Ali ne, ponosno objavljuju da otvaraju bazen sa mineralnom i lekovitom vodom koja je zdrava i za piće?!?! I sve to za cenu koja je četiri puta niža od cene u Italiji… MRŠ!!!

  • Taj projekat je osudjen na propast. Zapamtite šta sam rekao. To će se videti već za tri meseca, da je nerentabilan.

sinovoz