Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Džejms Bond se vratio: “Nije vreme za umiranje” od danas u bioskopu

nije vreme za umiranje

Akcioni triler “Nije vreme za umiranje” prikazuje se od četvrtka, 7. oktobra, u bioskopu CineStar Zrenjanin. Reč je o novom nastavku serijala posvećenog čuvenom tajnom agentu Džejmsu Bondu.

 

U filmu “Nije vreme za umiranje” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir, međutim, neće trajati dugo. Pojaviće se njegov stari prijatelj iz CIA Feliks Lajter, moleći ga za pomoć.

 

Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

 

U ulozi Bonda i ovog puta se pojavljuje Danijel Krejg.

 

Film se u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuje u terminima od 16.15, 17.30, 19.15, 20.30 i 22.30 časova. U subotu i nedelju film se prikazuje i u terminu od 13.50 časova.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Mafijaški sveci Njuarka”, “Toma”, “Ainbo: Dobri duh Amazonije”, “Mali šef: Porodični biznis”, “Avanture porodice Bigfoot”, “Svemirski basket: Novo nasleđe” i “Kućni ljubimci na tajnom zadatku”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM