• VELIČANSTVENA POBEDA: Klečanke ostavile srce na terenu! (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Partizan (Beograd) 3:2 (21:25, 25:11, 20:25, 25:21, 15:13)   Veličanstvenu pobedu u meču punom preokreta ostvarile su u petak, 31. januara, odbojkašice Kleka. One su u okviru 16. kola Superlige Srbije, na parketu Kristalne dvorane, savladale beogradski Partizan rezultatom 3:2.   Pročitajte još: Košarkaši zrenjaninskog Proletera posle preokreta stigli do novih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VELIČANSTVENA POBEDA: Klečanke ostavile srce na terenu! (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Partizan (Beograd) 3:2 (21:25, 25:11, 20:25, 25:21, 15:13)

     

    Veličanstvenu pobedu u meču punom preokreta ostvarile su u petak, 31. januara, odbojkašice Kleka. One su u okviru 16. kola Superlige Srbije, na parketu Kristalne dvorane, savladale beogradski Partizan rezultatom 3:2.

     

    Pročitajte još: Košarkaši zrenjaninskog Proletera posle preokreta stigli do novih bodova

     

    Izabranice Zorana Pavlovića uspevale su u dva navrata da dostignu vođstvo devojaka u crno-belim dresovima, te na kraju ostvare veoma važnu pobedu. Ona im sada daje veliku nadu da mogu da se uključe i u borbu za plej of.

     

     

    Klečanke su bile u potpunosti na visini svog zadatka. Najuboitija među devojkama iz „olimpijskog sela“ bila je Nataša Savović sa ostvarenim trideset jednim direktnim poenom.

     

    Pročitajte još: Ivana Španović najuspešnija srpska atletičarka u prošloj godini

     

    Nakon ovog kola, sa skorom od 6 pobeda i 10 poraza, odbojkašice Kleka se sa ukupno sakupljenih 18 bodova nalaze na sedmom mestu na tabeli. U narednom, 17. kolu, odbojkašicama Kleka sledi veoma teško gostovanje, jer na noge idu jednom od pretendenata na titulu, Crvenoj zvezdi iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport