• Ivana Španović najuspešnija srpska atletičarka u prošloj godini

    Ivana Španović najuspešnija je srpska atletičarka u 2019. godini, u seniorskoj konkurenciji, objavio je danas Atletski savez Srbije (ASS).   Ovo priznanje u muškoj konkurenciji osvojio je Strahinja Jovančević.   U prostorijama Hotela „M“ u Beogradu održana je svečana ceremonija Atletskog saveza Srbije, na kojoj su proglašeni najuspešniji u 2019. godini. Proglašeni su najuspešniji atletičari […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivana Španović najuspešnija srpska atletičarka u prošloj godini

    Ivana Španović najuspešnija je srpska atletičarka u 2019. godini, u seniorskoj konkurenciji, objavio je danas Atletski savez Srbije (ASS).

     

    Ovo priznanje u muškoj konkurenciji osvojio je Strahinja Jovančević.

     

    U prostorijama Hotela „M“ u Beogradu održana je svečana ceremonija Atletskog saveza Srbije, na kojoj su proglašeni najuspešniji u 2019. godini. Proglašeni su najuspešniji atletičari u svim uzrasnim kategorijama, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

     

    Ivana Španović proglašena je za najuspešniju seniorku.

     

    Pročitajte još: Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano 1. februara

     

    – Za nas iz Atletskog saveza Srbije prethodna godina bila je prava sportska: naporna, dinamična, i vrlo uspešna. Čast mi je da vam kažem da su tokom 2019. naši atletičari osvojili čak 60 medalja na međunarodnim takmičenjima, i to 22 zlatne, 14 srebrnih i 24 bronzane. Posebno bih istakao dve evropske medalje osvojene početkom marta u dvorani na Prvenstvu Evrope u Glazgovu. Naša Ivana Španović je još jednom dokazala superiornost u svojoj disciplini i ponovo odbranila zlato – kazao je predsednik ASS Veselin Jevrosimović.

     

    Jevrosimović je među važne rezultate ubrojao i izgradnju dve nove atletske staze, u Zrenjaninu i Ćupriji.

     

    – Vrlo sam srećan zbog rezultata rada na razvoju atletske infrastrukture u Srbiji. I u narednom periodu ćemo nastaviti da radimo punom snagom, kako bi naši mladi sportisti imali uslove koji im dolikuju – rekao je Jevrosimović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin