• Košarkaši zrenjaninskog Proletera posle preokreta stigli do novih bodova

    KK Beovuk 72 – KK Proleter Naftagas 67:79 (24:15, 17:19, 12:23, 14:22)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su još jednu pobedu na gostovanjima. Oni su u petak, 31. januara, u okviru 16. kola Druge lige Srbije, u beogradskoj hali Šumice, savladali poslednju ekipu na tabeli KK Beovuk 72. Rezultat je bio 67:79.   Iako se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaši zrenjaninskog Proletera posle preokreta stigli do novih bodova

    KK Beovuk 72 – KK Proleter Naftagas 67:79 (24:15, 17:19, 12:23, 14:22)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su još jednu pobedu na gostovanjima. Oni su u petak, 31. januara, u okviru 16. kola Druge lige Srbije, u beogradskoj hali Šumice, savladali poslednju ekipu na tabeli KK Beovuk 72. Rezultat je bio 67:79.

     

    Iako se rezultatski gledano čini da su Zrenjaninci lako došli do novog trijumfa, tok utakmice nije nagoveštavao da će bodovi uopšte stići u grad na obalama Begeja.

     

    Pročitajte još: Crveno-crni iz grada na Begeju odigrali bez golova u Novom Sadu

     

    Domaća ekipa je odlično otvorila meč i sve do sredine treće četvrtine konstantno je bila u vođstvu. Međutim, odlično izdanje izabranika Stefana Atanackovića u drugom delu treće i tokom četvrte deonice, omogućili su da zrenjaninski crveno-beli dostignu prednost Beograđana. Gosti su preuzeli vođstvo, koje je u trideset osmom minutu iznosilo i čitavih osamnaest poena prednosti.

     

    Najzaslužniji za novu, osmu ovosezonsku pobedu košarkaša Proletera, bio je Lazar Grbović. On je nepromašivim šutevima sa distance (9 od 9 za dva poena) prosto slomio odbranu Beovuka. Sa ubačenih 27 poena bio je i najefikasniji akter utakmice. U redovima zrenjaninskih crveno-belih svojom preciznošću takođe su se istakli dvocifreni Nikola Otović sa 13 i Milan Munižaba sa 12 postignutih koševa.

     

    Pročitajte još: Šta je na programu ovog vikenda u Kristalnoj dvorani i Medisonu

     

    U narednom kolu, koje je na programu sledećeg vikenda, sve košarkaške sladokusce našeg grada očekuje prava poslastica. Na parketu Kristalne dvorane košarkaši zrenjaninskog Proletera će, u banatskom derbiju, dočekati prošlosezonski hit na košarkaškoj sceni Srbije, tim Svetog Đorđa iz Žitišta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]