• Vanja Udovičić uputio poruku: Zrenjanin je ponos Srbije!

    Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić oglasio se povodom velikog priznanja kojim je grad Zrenjanin dobio status Evropski grad sporta 2021.   – Čestitam celoj sportskoj Srbiji, građanima Vojvodine i Zrenjanina. Siguran sam da ćemo opravdati poverenje dato dobijanjem ove prestižne titule. Ubeđen sam da ćemo i ovaj put pokazati zašto je naša Srbija zemlja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vanja Udovičić uputio poruku: Zrenjanin je ponos Srbije!

    Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić oglasio se povodom velikog priznanja kojim je grad Zrenjanin dobio status Evropski grad sporta 2021.

     

    – Čestitam celoj sportskoj Srbiji, građanima Vojvodine i Zrenjanina. Siguran sam da ćemo opravdati poverenje dato dobijanjem ove prestižne titule. Ubeđen sam da ćemo i ovaj put pokazati zašto je naša Srbija zemlja u kojoj se sport živi i slavi, a Zrenjanin grad koji decenijama unazad stvara šampione. Ovo je nagrada za sve što smo postigli u domenu razvoja svih segmenata sporta, sportske infrastrukture i jačanja svesti o značaju bavljenja sportom. Ali ovo je i odgovornost da nastavimo da predano i posvećeno radimo. Moramo da nastavimo da obaramo i sopstvene istorijske rekorde koje danas beleži srpski sport – poručio je Vanja Udovičić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Divan potez mladog rvača: Dragoljub Popetru ima veliko srce

     

    On je kazao da je Zrenjanin grad sportskih legendi, sadašnjih i budućih šampiona.

     

    – Verujem da ćemo raditi još više i bolje kako bismo na najbolji način predstavili srpski sport, našu Srbiju i Zrenjanin, grad sportskih legendi, sadašnjih i budućih šampiona – rekao je ministar Udovičić.

     

     

    Vladimir Batez: Ne čudi da je Zrenjanin poneo ovu laskavu titulu

     

    Povodom proglašenja Zrenjanina za Evropski grad sporta 2021. godine, čestitke je uputio i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

     

    – Imajući u vidu da su mnogi olimpijski, svetski i evropski šampioni potekli upravo iz Zrenjanina, a da grad osim izvanredne sportske infrastrukture, krasi izuzetna sportska tradicija i vizija, nimalo ne čudi da je Zrenjanin poneo ovu laskavu titulu. Titula Evropski grad sporta 2021. godine ima ogroman značaj za promociju kako samog Zrenjanina tako i naše Pokrajine i cele zemlje. Sigurni smo da će doprineti još boljem razvoju sporta u vašem gradu – naglasio je Batez.

     

    On je dodao da će Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nastaviti da podržava sve projekte u interesu razvoja sporta u AP Vojvodini.

     

    – Bićemo vredan partner Zrenjaninu – Evropskom gradu sporta – zaključio je Vladimir Batez.

     

    Više o tituli Evropski grad sporta 2021. možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport