• Divan potez mladog rvača: Dragoljub Popetru ima veliko srce

    Dragoljub Popetru mladi je rvač zrenjaninskog Proletera. Ovih dana vredno trenira dva puta dnevno i ne može da dočeka početak takmičarske sezone.   Osim što je perspektivan sportista i dobar đak, Dragoljub je i veoma human. On je, od svojih skromnih primanja, odvojio 20.000 dinara i uplatio u fond za pomoć maloj Lani Jovanović, kojoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Divan potez mladog rvača: Dragoljub Popetru ima veliko srce

    Dragoljub Popetru mladi je rvač zrenjaninskog Proletera. Ovih dana vredno trenira dva puta dnevno i ne može da dočeka početak takmičarske sezone.

     

    Osim što je perspektivan sportista i dobar đak, Dragoljub je i veoma human. On je, od svojih skromnih primanja, odvojio 20.000 dinara i uplatio u fond za pomoć maloj Lani Jovanović, kojoj su sredstva potrebna za lečenje u inostranstvu.

     

    – Veoma sam osetljiv kada vidim da neko, ko je na početku života, već ima zdravstvenih problema, a pogotovo kada vidim da roditelji te dece nemaju dovoljno novca za njihovo lečenje. I ranije sam slao SMS poruke, ali sada sam prvi put imao nešto više para, pa sam ih direktno uplatio. Ja bih taj novac potrošio na nove patike ili trenerku, a nekome je potreban za život – objašnjava Dragoljub Popetru u izjavi za portal zrenjaninski.com svoj humani gest.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Petković potpisao profesionalni ugovor sa FK Čukarički

     

    Dragoljub je, inače, učenik četvrtog razreda Srednje poljoprivredne škole na smeru veterinarski tehničar. Rvanjem se bavi od svoje osme godine i takmiči se u kategoriji do 67 kilograma.

     

    – Jedva čekam da počnu takmičenja. Sportista živi za to da odmeri snage, da vidi šta je uradio i koliko je napredovao – kaže Dragoljub i dodaje da će prva takmičenja, po svemu sudeći, biti održana krajem ove ili početkom naredne godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport