• Upriličen prijem za osvajače medalja na svetskim prvenstvima

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković priredili su danas prijem za članove Karate kluba Banatski cvet Srđana Marića i Gorana Samolovca, kao i Srđana Miloševića, koji se bavi street workout-om. Prijem je organizovan u prostorijama Sportskog saveza Grada Zrenjanina.   Srđan Marić i Goran Samolovac su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upriličen prijem za osvajače medalja na svetskim prvenstvima

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković priredili su danas prijem za članove Karate kluba Banatski cvet Srđana Marića i Gorana Samolovca, kao i Srđana Miloševića, koji se bavi street workout-om. Prijem je organizovan u prostorijama Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

     

    Srđan Marić i Goran Samolovac su osvajači medalja na 8. Svetskom fudokan šampionatu, koji je održan u nemačkom gradu Štutgartu. O tome možete više PROČITATI OVDE.

     

    A Srđan Milošević je osvajio bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u street workout-u, koji je održan u Novom Sadu. Više PROČITAJTE OVDE.

     

    Goran Samolovac je, inače, osvajanjem bronze u katama ispisao istoriju. Ovo je, naime, prva medalja u katama u seniorskoj konkurenciji sa svetskog i evropskog prvenstava posle 50 godina, koja je stigla u Zrenjanin.

     

    prijem za osvajače medalja

     

    Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura je čestitao zrenjaninskim sportistima na osvajajanju medalja na svetskim prvenstvima. On je ovom prilikom najavio formiranje Radne grupe za izradu desetogodišnje strategije razvoja sporta.

     

    – Radna grupa će biti formirana sledeće nedelje. Biće otvorena za sve pojedince koji ispunjavaju određene norme da mogu da se uključe u izradu strateškog dokumenta. Posao neće biti lak, pogotovo što iza nas imamo ozbiljne rezultate, ali će biti prilika da vidimo gde smo napravili propuste i šta još može da se unapredi – naveo je Salapura.

     

    On je podsetio da je u prethodnom periodu puno urađeno na sportskoj infrastrukturi u gradu i na razvoju sporta. To je, kako je naveo Salapura, i donelo rezultate.

     

    Vukosava Đapić Atanacković je takođe čestitala Mariću, Samolovcu i Miloševiću na uspesima koje su postigli, dodajući da time na najbolji način predstavljaju svoj grad širom zemlje i sveta.

     

    Prijemu u prostorijama Sportskog saveza Grada Zrenjanina prisustvovao je i predsednik Karate kluba Banatski cvet Nikola Vukelić.

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]