• Talentovani golman Stefan Ćirović deo ekipe koja briljira u bazenu (Foto)

    U ekipi zrenjaninskih vaterpolista, koji krupnim zamasima ruku grabe ka Super ligi Srbije, nalazi se i talentovani golman Stefan Ćirović.   Stefan je rođen 2004. i vaterpolom se bavi od svoje desete godine. Do sada je nastupao samo za Proleter iz Zrenjanina, a imao je čast i da bude pozvan u reprezentaciju Srbije za igrače […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Talentovani golman Stefan Ćirović deo ekipe koja briljira u bazenu (Foto)

    U ekipi zrenjaninskih vaterpolista, koji krupnim zamasima ruku grabe ka Super ligi Srbije, nalazi se i talentovani golman Stefan Ćirović.

     

    Stefan je rođen 2004. i vaterpolom se bavi od svoje desete godine. Do sada je nastupao samo za Proleter iz Zrenjanina, a imao je čast i da bude pozvan u reprezentaciju Srbije za igrače rođene 2004. i mlađe.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Počinju besplatni treninzi za devojčice, prijave su u toku

     

    Već duže vreme je priključen prvom timu Proletera, koji je u dosadašnjem delu prvenstva Prve A lige ubeležio svih osam pobeda i time se pozicionirao na prvom mestu tabele.

     

    – Redovno treniram i radim sa prvim timom. Dobijam priliku od trenera Dobrice Brdarića u skladu sa mojim godinama i rezultatima – kaže za portal zrenjaninski.com Stefan Ćirović, drugi golman ove sjajne ekipe.

     

    stefan ćirović

     

    Prema rečima našeg mladog sagovornika, atmosfera u timu je odlična.

     

    – Mislim da o tome svedoče i rezultati. Ne bismo do sada postizali sve pobede da atmosfera nije na vrhunskom nivou – smatra Ćirović.

     

    Od nastavka prvenstva očekuje da Proleter završi u istom ritmu kako je i počeo.

     

    – Nadam se da ćemo aktuelnu sezonu završiti bez ijednog poraza, ako je to ikako moguće. Takođe, nadam se da će svi igrači dati svoj doprinos plasmanu u Super ligu – ocenio je Stefan Ćirović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, VK Proleter večeras, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, dočekuje ekipu Rasine, a utakmica počinje u 20.30 časova.

     

    Šta od nastavka prvenstva očekuju kapiten Proletera Luka Bosić i njegov brat Mateja možete PROČITATI OVDE.  

     

    stefan ćirović

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport