Sport Vesti Zrenjanin

Počinju besplatni treninzi za devojčice, prijave su u toku

besplatni treninzi
Foto: Pixabay

Od sledeće nedelje počinju besplatni treninzi fizičkog vežbanja, košarke i džudoa, za devojčice predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

 

Besplatni treninzi biće realizovani na osnovu protokola o saradnji potpisanog između Grada Zrenjanina i Instituta za ženski sport iz Beograda, čiji je osnivač Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije.

 

PROČITAJTE JOŠ: Branislav Simić imao posetu: Zrenjanin ne zaboravlja sportske velikane

 

Devojčice nižeg osnovnoškolskog uzrasta mogu se prijaviti za treninge košarke, višeg osnovnoškolskog uzrasta za džudo treninge i predškolskog uzrasta za fizičko vežbanje u cilju svestranog razvoja.

 

Treninzi se organizuju pod okriljem Sportskog saveza grada Zrenjanina. Raspored treninga i sportova po školama je sledeći:

 

OŠ “Žarko Zrenjanin”; košarka; za devojčice od 1. do 4. razreda; utorkom i četvrtkom u terminu od 17 do 18 časova. Treninge će voditi master profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani trener košarke Danijela Jovanov. Prijave na telefon: 060 607 07 85.

 

OŠ “Petar Petrović Njegoš”; džudo; za devojčice od 5. do 8. razreda; utorkom i četvrtkom u terminu 17.30 do 18.30 časova. Treninge će sprovoditi profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani trener džudoa Tomislav Kohajm. Prijave na telefon: 064 197 58 70.

 

Srednja medicinska škola; fizičko vežbanje u cilju svestranog razvoja dece predškolskog uzrasta; za devojčice predškolskog uzrasta; utorkom od 17 do 18, i subotom od 9 do 10 časova. Treninge će sprovoditi diplomirani profesor fizičkog vaspitanja Biljana Drinić. Prijave na telefon 060 584 13 21.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Saradnja s Institutom za ženski sport deo je projekta “Evropski grad sporta 2021”, kojim se stvaraju dodatni uslovi za razvoj i afirmaciju ženskog sporta u Zrenjaninu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM