Sport Vesti Zrenjanin

Stefan Maksimović iz Žitišta pozvan da se pridruži reprezentaciji Srbije

stefan maksimović

Talentovani mališan, mlađani fudbalski golman iz Žitišta Stefan Maksimović, po pozivu Fudbalskog saveza Srbije pridružio se pripremama naše reprezentacije.

 

Stefan je golman Radničkog iz Zrenjanina, a pozvan je u reprezentaciju kao deo generacije igrača rođenih posle 1. januara 2007. godine. Okupljanje reprezentativaca je danas, 1. februara, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. U momentu objave ovog teksta Stefan je sa ponosnim roditeljima bio na putu ka Staroj Pazovi.

 

Pročitajte još: Pokrajina odobrila 190 miliona dinara za nastavak rekonstrukcije stadiona

 

 

– Nisam iznenađen pozivom, mnogo rada i truda uložio sam da bih zaslužio takvu čast. Presrećan sam i uveren da ću u potpunosti opravdati ukazano poverenje – kaže Stefan Maksimović za portal zrenjaninski.com.

 

Stefan je učenik žitištanske Osnovne škole „Sveti Sava“. Učestvovao je na brojnim turnirima u Srbiji i širem regionu, do sada je osvojio više od 40 medalja. Već je prepoznatjivo ime u fudbalskom svetu, a brojni klubovi sa zanimanjem prate njegovu karijeru.

 

Pročitajte još: Crveno-crni iz grada na Begeju odigrali bez golova u Novom Sadu

 

Po povratku iz Stare Pazove, već 10. februara, Stefan ide na pripreme u Sloveniju, po pozivu Crvene zvezde iz Beograda, za koju je već imao priliku da nastupa i gde su njegov talenat brzo prepoznali. A talenat je nasledio od oca Bojana i ujaka Bojana Trivunovića, koji su takođe imali golmanske karijere.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM