• Crveno-crni iz grada na Begeju odigrali bez golova u Novom Sadu

    FK Kabel (Novi Sad) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:0   Fudbaleri Radničkog, u sklopu priprema za predstojeći nastavak sezone, odigrali su i drugu kontrolnu utakmicu. Ovog puta, rival zrenjaninskim crveno-crnima bio je prvoligaš iz Novog Sada, ekipa FK Kabel.   Utakmica koja je odigrana u SC „Vujadin Boškov“ u Veterniku pružila je priliku prvom strategu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Crveno-crni iz grada na Begeju odigrali bez golova u Novom Sadu

    FK Kabel (Novi Sad) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:0

     

    Fudbaleri Radničkog, u sklopu priprema za predstojeći nastavak sezone, odigrali su i drugu kontrolnu utakmicu. Ovog puta, rival zrenjaninskim crveno-crnima bio je prvoligaš iz Novog Sada, ekipa FK Kabel.

     

    Utakmica koja je odigrana u SC „Vujadin Boškov“ u Veterniku pružila je priliku prvom strategu srpskoligaša iz Zrenjanina, Predragu Kandiću, da proveri trenutnu formu svojih izabranika i da pruži priliku većem broju igrača na koje računa u prolećnom delu prvenstva, da se izbore za status startnih jedanaest.

     

    Pročitajte još: Ivana Španović najuspešnija srpska atletičarka u prošloj godini

     

    Iako je meč odigran po prelepom vremenu za ovo doba godine, težak teren za igru ipak nije dozvoljavao da se igra u potpunosti rasplamsa, te ne čudi činjenica da je utakmica završena najnepopularnijim rezultatom 0:0.

     

    U nastavku priprema, Zrenjanincima slede dva gostovanja u Rumuniji, ekipama ACS Fortuna Becicherecu Mic i Politehnici iz Temišvara, a dueli su zakazani za 8. i 12. februar.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport