• Radnički i Sloboda obezbedili plasman u finale Kupa FSP Zrenjanin (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Omladinac FAM (Botoš) 6:2 (poluvreme 3:1) FK Sloboda (Novi Kozarci) – FK Budućnost (Srpska Crnja) 1:0 (poluvreme 0:0)   Odličnom i efikasnom igrom, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog savladali su u sredu, 29. jula, ekipu Omladinca FAM iz Botoša rezultatom 6:2. Na taj način su se plasirali u finale Kupa Fudbalskog saveza […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički i Sloboda obezbedili plasman u finale Kupa FSP Zrenjanin (Foto)

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Omladinac FAM (Botoš) 6:2 (poluvreme 3:1)

    FK Sloboda (Novi Kozarci) – FK Budućnost (Srpska Crnja) 1:0 (poluvreme 0:0)

     

    Odličnom i efikasnom igrom, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog savladali su u sredu, 29. jula, ekipu Omladinca FAM iz Botoša rezultatom 6:2. Na taj način su se plasirali u finale Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin. Strelci za Zrenjanince bili su Žarko Matić, koji je bio trostruki egzekutor, zatim Ognjen Dučić, koji je postigao dva pogotka, i Milan Bačvanski, dok su golove za gostujuću ekipu postigli Slađan Novković i Remigus Governor.

     

     

    PROČITAJTE JOŠ: Omladinac FAM predstavio novog trenera i pojačanja u igračkom kadru

     

    U drugom polufinalnom meču, fudbaleri Slobode iz Novih Kožaraca, rezultatom 1:0, savladali su ekipu Budućnosti iz Srpske Crnje, te su na taj način obezbedili plasman u finale. Jedini gol na meču delo je Nikole Galića u 85. minutu susreta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin