• Omladinac FAM predstavio novog trenera i pojačanja u igračkom kadru

    Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša ozbiljno se sprema za narednu sezonu i debitantski nastup u Vojvođanskoj ligi – Istok. Ne samo da pojačavaju svoje redove, nego Botošani uređuju i seoski stadion, na kojem su čak postavljeni i stubovi za reflektore.   Predsednik kluba Branislav Lazić nedavno je predstavio novog trenera Radovana Vijatova.   – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Omladinac FAM predstavio novog trenera i pojačanja u igračkom kadru

    Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša ozbiljno se sprema za narednu sezonu i debitantski nastup u Vojvođanskoj ligi – Istok. Ne samo da pojačavaju svoje redove, nego Botošani uređuju i seoski stadion, na kojem su čak postavljeni i stubovi za reflektore.

     

    Predsednik kluba Branislav Lazić nedavno je predstavio novog trenera Radovana Vijatova.

     

    – Novi šef struke Radovan Vijatov preuzeo je brigu o našem prvom timu. U pitanju je trener sa A licencom i čovek koji će nas povesti u novu, do sada neviđenu avanturu. Ima punu podršku uprave kluba – izjavio je Lazić za portal zrenjaninski.com.

     

    Nedugo nakon predstavljanja trenera koji će voditi ekipu u novoj takmičarskoj sezoni, saopštena su i nova imena koja će činiti deo igračkog kadra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bivši fudbaler Radničkog Dušan Lalatović novo pojačanje Partizana

     

    Prvo pojačanje je igrač sa velikim iskustvom – vezista Nedeljko Šarenac, koji je igrao sve rangove zone, a u mlađim kategorijama je bio i reprezentativac. A ovih dana nastavljeno je sa jačanjem igračkog kadra, pa Botošani pojačavaju sve linije.

     

    „Naš napad će biti još ubojiti, jer će boje kluba braniti ofanzivac Nikola Protić. U pitanju je igrač koji je prošao omladinski pogon Rada sa Banjice, a zatim bio u BASK-u, Borcu i Zviždu. Protić je igrač koji bi trebalo da nam donese novu oštricu po boku“, saopštio je FK Omladinac FAM.

     

    Među novajlijama u FK Omladinac FAM i Jovan Stošić i Slaviša Bojanić

     

    Zajedno sa njim stiže i univerzalac Jovan Stošić.

     

    „Šta reći o igraču takvog kova. Prošao je školu Železnika, zatim bio internacionalac u Švajcarskoj, a na srpskoligaškoj sceni dominira već nekoliko godina. Savremeni je defanzivac, jak na lopti, u skoku… Može da pokriva i defanzivne pozicije u sredini terena. Izabrao je nas, iako je imao i ponude iz višeg ranga“, kažu u botoškom klubu.

     

    Među Botošane je stigao i mladi Slaviša Bojanić iz redova zrenjaninskog Radničkog. Bojanić je mlad i perspektivan igrač, pokriva pozicije štopera i spoljnog igrača.

     

    „Ostaje još nešto i nadamo se da ćemo to uskoro realizovati, ali otom-potom. Već sada možemo da kažemo da je sve sem juriša na vrh tabele nas potpuno neprihvatljivo“, poručuju iz FK Omladinac FAM.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport