• Pobeda u Valjevu: Uspešan debi vaterpolista Proletera u Prvoj A ligi

    VK Valis (Valjevo) – VK Proleter (Zrenjanin) 10:12 (2:2, 4:4, 2:4, 2:2)   Vaterpolisti Proletera uspešno su debitovali u Prvoj A ligi. Oni su u nedelju, 11. oktobra, u okviru 1. kola, na gostovanju u Valjevu, savladali ekipu VK Valis rezultatom 10:12.   PROČITAJTE JOŠ: Veliki pad koncentracije posle prva dva seta doveo do poraza […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobeda u Valjevu: Uspešan debi vaterpolista Proletera u Prvoj A ligi

    VK Valis (Valjevo) – VK Proleter (Zrenjanin) 10:12 (2:2, 4:4, 2:4, 2:2)

     

    Vaterpolisti Proletera uspešno su debitovali u Prvoj A ligi. Oni su u nedelju, 11. oktobra, u okviru 1. kola, na gostovanju u Valjevu, savladali ekipu VK Valis rezultatom 10:12.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veliki pad koncentracije posle prva dva seta doveo do poraza (Foto)

     

    Bila je to veoma čvrsta utakmica dve ujednačene ekipe, koja je odlučena u trećoj četvrtini, kada su zahvaljujući boljoj koncentraciji u napadu i čvršćoj odbrani, vaterpolisti Proletera stekli odlučujuču prednost.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Luka Bosić sa tri postignuta gola. Po dva pogotka postigli su Danilo Čabrilo i Nemanja Matković, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Stefan Naćuk, Viktor Mesaroš, Miler Ćatović, Stefan Tomićević i Mateja Bosić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport