• Veliki pad koncentracije posle prva dva seta doveo do poraza (Foto)

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Mladost (Bački Petrovac) 2:3 (25:18, 25:17, 17:25, 14:25, 10:15)   Odbojkaši zrenjaninskog Proletera nisu izdržali pritisak koji je ispred njih postavljao imperativ pobede. Oni su u okviru 2. kola poraženi na parketu hale Medison od ekipe OK Mladost iz Bačkog Petrovca rezultatom 3:2.     Sigurnom igrom, četa Predraga Tanackovića […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki pad koncentracije posle prva dva seta doveo do poraza (Foto)

    OK Proleter (Zrenjanin) – OK Mladost (Bački Petrovac) 2:3 (25:18, 25:17, 17:25, 14:25, 10:15)

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera nisu izdržali pritisak koji je ispred njih postavljao imperativ pobede. Oni su u okviru 2. kola poraženi na parketu hale Medison od ekipe OK Mladost iz Bačkog Petrovca rezultatom 3:2.

     

     

    Sigurnom igrom, četa Predraga Tanackovića dobila je prva dva seta. Međutim, neiskustvo mladića u crveno-belim dresovima doprinelo je da dođe do velikog pada koncentracije u nastavku duela, te su gosti iz Bačkog Petrovca na kraju slavili pobedu od 3:2.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gostovanje u Vršcu: Peti ovosezonski poraz fudbalera Radničkog

     

    U narednom kolu, Zrenjanince očekuje veoma teško gostovanje u Novom Sadu, protiv trenutno drugoplasirane ekipe na tabeli, OK Dunav Volej.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport