• Obeleženo pet godina od smrti legendarnog Ranka Žeravice

    Juče je, u organizaciji Opštine Kikinda i Fondacije „Ranko Žeravica“, obeležena petogodišnjica smrti našeg legendarnog trofejnog trenera Ranka Žeravice.   U Gradskoj kući u Kikindi, gradonačelnik Nikola Lukač organizovao je prijem kojem su prisustvovali supruga slavnog trenera Zaga Žeravica, predstavnici Košarkaškog saveza Srbije, predsednik udruženja „Mini basket Srbija“ Rade Georgievski i selektor 3×3 muških reprezentacija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Obeleženo pet godina od smrti legendarnog Ranka Žeravice

    Juče je, u organizaciji Opštine Kikinda i Fondacije „Ranko Žeravica“, obeležena petogodišnjica smrti našeg legendarnog trofejnog trenera Ranka Žeravice.

     

    U Gradskoj kući u Kikindi, gradonačelnik Nikola Lukač organizovao je prijem kojem su prisustvovali supruga slavnog trenera Zaga Žeravica, predstavnici Košarkaškog saveza Srbije, predsednik udruženja „Mini basket Srbija“ Rade Georgievski i selektor 3×3 muških reprezentacija Srbije Goran Vojkić, kao i organizator tradicionalnog Mini basket festivala „Ranko Žeravica“, košarkaški trener Milosav Reljin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tata na terenu: Prvotimac Vojvodine Ognjen Đuričin ostvario se u ulozi oca

     

    Posle prijema u Gradskoj kući u Kikindi organizovan je odlazak u Novo Miloševo, rodno mesto Ranka Žeravice. Tamo je u izgradnji „Muzej Ranka Žeravice“, pa su prisutni obišli rodnu kuću i spomen-sobu legendarnog stratega.

     

    Više o ovom muzeju, kao i o Ranku Žeravici, možete PROČITATI OVDE.

     

    muzej ranka žeravice
    Foto: Košarkaški savez Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport