• Tata na terenu: Prvotimac Vojvodine Ognjen Đuričin ostvario se u ulozi oca

    Ovu godinu, po mnogo čemu specifičnu zbog pandemije koronavirusa, prvotimac Fudbalskog kluba Vojvodina Ognjen Đuričin pamtiće, bez obzira na sve, i po izuzetno lepim stvarima.   Momak rođen u Zrenjaninu, koji je prošlog meseca proslavio svoj 25. rođendan, nedavno se ostvario u ulozi oca. Postao je tata jedne prelepe devojčice. Zbog toga smo mu na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tata na terenu: Prvotimac Vojvodine Ognjen Đuričin ostvario se u ulozi oca

    Ovu godinu, po mnogo čemu specifičnu zbog pandemije koronavirusa, prvotimac Fudbalskog kluba Vojvodina Ognjen Đuričin pamtiće, bez obzira na sve, i po izuzetno lepim stvarima.

     

    Momak rođen u Zrenjaninu, koji je prošlog meseca proslavio svoj 25. rođendan, nedavno se ostvario u ulozi oca. Postao je tata jedne prelepe devojčice. Zbog toga smo mu na početku razgovora uputili iskrene čestitke, a zatim ga i upitali da li sada, kada je došla prinova u kuću, uspeva noću da se odmori.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ajredin Ajeti osvojio zlato na državnom prvenstvu u kros duatlonu

     

    – Hvala na čestitkama. Spavam kako kad, zavisi kako ćera odluči – kroz osmeh nam je rekao vezista Vojvodine, poznat pod nadimkom Bapa.

     

    Ognjen Đuričin dodaje da ga je očinstvo dosta promenilo.

     

    – Puno više vremena sada provodim sa porodicom i uživam u tome. Ali, nađem vremena za sve bitne stvari. Od fudbala živim i on mi je po važnosti odmah iza porodice, a za ostalo bude vremena kako kad. Nekad ga imam dovoljno, ponekad i ne – otkriva Đuričin.

     

    ognjen đuričin
    Foto: Jelena Grlić

     

    Vojvodina kao onomad Lester – što da ne

     

    Osim po tome što se po prvi put ostvario u ulozi oca, Bapa će 2020. godinu pamtiti i po odličnim igrama Novosađana u aktuelnom prvenstvu. FK Vojvodina je u 12 do sada odigranih kola u okviru Linglong Super lige Srbije ubeležila osam pobeda i po dva remija i poraza. Trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli, odmah iza Crvene zvezde.

     

    – Prvenstvo je teško kao i svake godine, ali mi idemo korak po korak i nižemo pobede. Bitno je da pobeđujemo u takozvanim malim utakmicama i tako držimo drugu poziciju na tabeli. Nadam se da ćemo pobeđivati i ubuduće, i zadržati se na mestu na kojem se sada nalazimo. A, ako bude moglo, što da ne, i da ugrozimo Crvenu zvezdu. Baš kao što je Lester učinio one godine u Premijer ligi – zaključuje Đuričin.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport