• NOVA POBEDA: Borbenost u redovima Proletera nije izostala (Foto)

    VK Proleter – VK Singidunum (Beograd) 16:9 (7:4, 4:2, 3:1, 2:2)   Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera ostvarili su novu, osmu ovosezonsku pobedu, savladavši u subotu, 1. februara, u okviru 9. kola Prve B lige, pred domaćom publikom, ekipu VK Singidunum rezultatom 16:9.   – Po prvi put igramo u ovom sastavu. Imamo tri – četiri nova […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA POBEDA: Borbenost u redovima Proletera nije izostala (Foto)

    VK Proleter – VK Singidunum (Beograd) 16:9 (7:4, 4:2, 3:1, 2:2)

     

    Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera ostvarili su novu, osmu ovosezonsku pobedu, savladavši u subotu, 1. februara, u okviru 9. kola Prve B lige, pred domaćom publikom, ekipu VK Singidunum rezultatom 16:9.

     

    – Po prvi put igramo u ovom sastavu. Imamo tri – četiri nova igrača. Moraćemo u hodu da se uigravamo iz utakmice u utakmicu, a sad idu sve jači i jači mečevi do kraja prvenstva. Mislim da borbenost, želja i htenje nisu izostali, te ne čudi pobeda od sedam golova razlike – rekao je nakon utakmice Nenad Vasilovski, trener Proletera.

     

    Pročitajte još: Veslači i veslačice Partizana najuspešniji na prvenstvu u Zrenjaninu (Foto)

     

    On je dodao da je kvalitet njegovih igrača bio presudan faktor za pobedu nad Singidunumom.

     

     

    – U ekipi imamo nekoliko proverenih evroligaških igrača. Prednjačio je kapiten Andrejević, koji je bio kapiten Partizana i igrao Ligu šampiona. On je povukao ekipu. Takođe, golman Stamenić i pojačanja iz Bečeja su dali svoj doprinos. Ali, i mladost Proletera je dobila svoju šansu, koja je pokazala vidan napredak, tako da možemo i na njih da računamo u narednom periodu – napomenuo je Vasilovski

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je gorepomenuti kapiten Andrejević, koji je devet puta zatresao mrežu gostiju iz Beograda.

     

    Pročitajte još: VELIČANSTVENA POBEDA: Klečanke ostavile srce na terenu! (Foto)

     

    U narednom kolu, ekipu Proletera očekuje neugodno gostovanje, veliki derbi protiv novobeogradskih Vukova, koji zauzimaju prvo mesto na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport