• Veslači i veslačice Partizana najuspešniji na prvenstvu u Zrenjaninu (Foto)

    Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, prvo ovosezonsko takmičenje po kalendaru Veslačkog saveza Srbije, održano je u subotu, 1. februara, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani.   Za veoma uspešnu organizaciju ovog šampionata, pored VSS, pobrinuli su se veslački klubovi Begej 1883 i Zrenex 1995, uz ogromnu podršku Grada Zrenjanina i Ministarstva omladine i sporta.     Pročitajte […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veslači i veslačice Partizana najuspešniji na prvenstvu u Zrenjaninu (Foto)

    Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, prvo ovosezonsko takmičenje po kalendaru Veslačkog saveza Srbije, održano je u subotu, 1. februara, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani.

     

    Za veoma uspešnu organizaciju ovog šampionata, pored VSS, pobrinuli su se veslački klubovi Begej 1883 i Zrenex 1995, uz ogromnu podršku Grada Zrenjanina i Ministarstva omladine i sporta.

     

     

    Pročitajte još: Stefan Maksimović iz Žitišta pozvan da se pridruži reprezentaciji Srbije

     

    Bilo je prijavljeno ukupno 431 takmičar i 371 posada. Najviše uspeha imali su veslači i veslačice beogradskog Partizana. Sa ukupnim skorom od 105 bodova oni su osvojili prvo mesto u ekipnom plasmanu.

     

    Druga je bila ekipa Smedereva sa osvojenim 51 bodom. Trećeplasirana je bila Crvena zvezda iz Beograda koja je osvojila 37 bodova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport