• NAVIJAMO ZA VAS: Kuglaši i kuglašice u polufinalu Svetskog prvenstva!

    I muška i ženska kuglaška reprezentacija Srbije plasirale su se u polufinale Svetskog prvenstva, koje se održava u poljskom gradu Tarnovu.   Član muške reprezentacije je Zrenjaninac Radovan Vlajkov, a u ženskoj selekciji nalaze se čak četiri naše sugrađanke – Ljiljana Frenc, Vladana Obrenić, Olivera Čikoš i Višnja Živanović!   Ženska kuglaška reprezentacija Srbije pobedila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NAVIJAMO ZA VAS: Kuglaši i kuglašice u polufinalu Svetskog prvenstva!

    I muška i ženska kuglaška reprezentacija Srbije plasirale su se u polufinale Svetskog prvenstva, koje se održava u poljskom gradu Tarnovu.

     

    Član muške reprezentacije je Zrenjaninac Radovan Vlajkov, a u ženskoj selekciji nalaze se čak četiri naše sugrađanke – Ljiljana Frenc, Vladana Obrenić, Olivera Čikoš i Višnja Živanović!

     

    Ženska kuglaška reprezentacija Srbije pobedila je juče favoritkinje, selekciju Mađarske.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karatistkinja Zadrugara Dunja Rajić osvojila tri zlatne medalje

     

    Reprezentacija u sastavu Kristina Ljubenković, Višnja Živanović, Ljiljana Frenc  Vladana Obrenić, Jasmina Anđelković i Dijana Kormanjoš slavila je ubedljivim rezultatom 6:2.

     

    Ekskluzivno iz Tarnova za portal zrenjaninski.com, uoči polufinalne borbe sa reprezentacijom domaćina, javila se Zrenjaninka Višnja Živanović.

     

    – Utakmica četvrtine finala sa selekcijom Mađarske bila je prekretnica u srpskom ženskom kuglanju. Ovom pobedom postignut je najveći uspeh ikada! U polufinale sa selekcijom Češke ulazimo motivisano i bez pritiska. Atmosfera u ekipi je na odličnom nivou – izjavila je Višnja Živanović za naš portal.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Meč za ulazak u finale igra se danas popodne.

     

    ženska kuglaška reprezentacija
    Foto: Kuglaški savez Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Mogao je grad Zrenjanin da postavi dva video bima, i da prenosi direktno susrete ( polu finala i finala). Imati 5 reprezentativca iz svog grada nije za šalu. Time bi pokazali da mare za ove sportiste i ovaj sport, a ne bacali pare u propali fudbal

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport