• Karatistkinja Zadrugara Dunja Rajić osvojila tri zlatne medalje

    Karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je tri zlatne medalje na međunarodnom turniru „Kup prijateljstva“, koji je održan prošlog vikenda u Novom Sadu.   Dunja je osvojila zlato u kategorijama kadetkinja +54kg, juniorki +59kg i seniorki – 61kg.   PROČITAJTE JOŠ: Karatisti Zrenjanina sa Kupa prijateljstva doneli osam medalja   U ekipnoj konkurenciji, u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatistkinja Zadrugara Dunja Rajić osvojila tri zlatne medalje

    Karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić osvojila je tri zlatne medalje na međunarodnom turniru „Kup prijateljstva“, koji je održan prošlog vikenda u Novom Sadu.

     

    Dunja je osvojila zlato u kategorijama kadetkinja +54kg, juniorki +59kg i seniorki – 61kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karatisti Zrenjanina sa Kupa prijateljstva doneli osam medalja

     

    U ekipnoj konkurenciji, u kategoriji kadetkinja, zajedno sa Anđelom Kostić i Aleksandrom Đikić, osvojila je brozanu medalju.

     

    kup prijateljstva

     

    Na takmičenju, na kojem je učestvovalo više od 500 karatista iz Srbije i Bosne i Hercegovine, Karate klub Zadrugar su predstavljali i Ognjen Krstić, Stanko Stojičić, Helena Milinović i Anđela Ubović.

     

    – Zadovoljni smo nastupom Anđele Ubović, dok ostali takmičari nisu bili na zadovoljavajućem nivou. Od njih očekujemo daleko više u narednim takmičenjima – kazao je za portal zrenjaninski.com trener Miloš Erić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Narednog vikenda, Dunja Rajić će učestvovati na takmičenju u Budimpeši „Hungaria open“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport