• Najmlađi igrači iz Mihajlova su ponos sela koje živi za fudbal

    Mihajlovo je selo koje živi za fudbal, o čemu je već bilo reči na stranicama portala zrenjaninski.com. Više o tome možete PROČITATI OVDE.   No, da bi prvi tim uvek imao dovoljno igrača, potrebno je u fudbalskom klubu uspostaviti generacijski kontinuitet. To znači da se mora ozbiljno i predano raditi sa najmlađima koji će jednog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najmlađi igrači iz Mihajlova su ponos sela koje živi za fudbal

    Mihajlovo je selo koje živi za fudbal, o čemu je već bilo reči na stranicama portala zrenjaninski.com. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    No, da bi prvi tim uvek imao dovoljno igrača, potrebno je u fudbalskom klubu uspostaviti generacijski kontinuitet. To znači da se mora ozbiljno i predano raditi sa najmlađima koji će jednog dana postati standardni prvotimci.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zadrugaru pet medalja na tradicionalnom turniru “Čačanski pobednik”

     

    Sa najmlađima u Fudbalskom klubu MSK radi trener Milivoj Markov, koji je trener i prvog tima, a i sam se bavio fudbalom 27 godina.

     

    – Sticajem okolnosti preuzeo sam podmladak u Mihajlovu, jer se trener najmlađih razboleo. Ekipu koju treniram sačinjava petnaestak dečaka iz sela, 2011, 2012. i 2013. godište. Svi oni vole fudbal i rado dolaze na treninge sa željom da nauče nešto novo. Na meni je da sa osmehom odlaze kućama jer su stekli neko novo iskustvo – priča Milivoj Markov za portal zrenjaninski.com.

     

    Najmlađi fudbaleri iz Mihajlova trenutno se takmiče u Mini-Maxi ligi koja se održava svake godine.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Plan mi je da na proleće učestvujemo na raznim turnirima, jer će to dečacima doneti nova iskustva i druženja. Podmladak ovom klubu i selu mnogo znači. Meštani su to prepoznali i nesebično pomažu i podržavaju rad sa decom, kako bi ona ostajala u svom klubu i u svom selu – ističe Markov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport