• Naftagas predstavio šest pojačanja: U nastavku prvenstva igrački kadar će biti dosta jači

    Fudbaleri Naftagasa iz Elemira odigrali su u nedelju, na svom terenu, i drugu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za nastavak trke u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Susret sa Vojvodinom 1928 iz Perleza prošao je bez golova, a trener Elemiraca Vladimir Grbušić ističe da je u ovom trenutku rezultat u drugom planu.   – Što se tiče […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naftagas predstavio šest pojačanja: U nastavku prvenstva igrački kadar će biti dosta jači

    Fudbaleri Naftagasa iz Elemira odigrali su u nedelju, na svom terenu, i drugu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za nastavak trke u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Susret sa Vojvodinom 1928 iz Perleza prošao je bez golova, a trener Elemiraca Vladimir Grbušić ističe da je u ovom trenutku rezultat u drugom planu.

     

    – Što se tiče trčanja momaka, za pripremnu utakmicu moramo da budemo zadovoljni. Skoro svi igrači su proveli na terenu po 45 minuta, samo su dvojica odigrala sat vremena. U ovom trenutku kao problem se pojavljuje neefikasnost u samoj završnici. Međutim, imamo još vremena da poradimo na tome do početka drugog dela sezone – izjavio je za portal zrenjaninski.com Vladimir Grbušić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudista Marko Milutin na takmičenju iz matematike osvojio maksimalan broj bodova

     

    Zimski prelazni rok je završen, a srpskoligaš iz sela kraj Zrenjanina je predstavio šest pojačanja. U nastavku prvenstva Elemirci posebno računaju na Zorana Švonju, koji je došao iz somborskog Radničkog. Reč je o iskusnom vezisti koji je nastupao za Mladost GAT, Javor Matis, ali i za klubove u Italiji i Bugarskoj.

     

    – Trebalo bi da bude najjače pojačanje, jer se radi o momku koji je igrao Superligu i čiji je kvalitet proveren. Takođe, Milan Bačvanski i Milan Turkulj su stigli iz zrenjaninskog Radničkog. Većina saigrača ih poznaje, a i ja sam ranije radio sa njima. Obojica mogu da pokriju više pozicija na terenu. Turkulj je pre nekoliko dana skinuo gips sa noge i polako počinje sa treninzima – navodi Grbušić i dodaje da su preostala trojica novajlija bonus igrači Jovan Jokić, Sami Durmiši i Jovan Lukić.

     

    fk naftagas
    Foto: FK Naftagas

     

    Ove nedelje još dve utakmice

     

    Naftagas ove nedelje očekuju još dve utakmice. U sredu, od 14.30 časova, gostuje u Botošu, gde će odmeriti snage sa FK Omladinac FAM, u okviru prvog kola Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin. Zatim će u subotu, u gradu na obalama Begeja, odigrati još jednu pripremnu utakmicu, sa drugim ovdašnjim srpskoligašem – Radničkim iz Zrenjanina. Zrenjaninci su, inače, zakucani za dno tabele, sa svega devet osvojenih bodova u prethodnih 15 kola. Komšije iz Elemira im beže za 14 bodova i nalaze se na sredini tabele.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kulinarski slot specijalitet doneo Beograđaninu 1.281.030 dinara!

     

    Generalnu probu, uoči početka drugog dela sezone, Naftagas će imati sa beogradskom Zvezdarom, koja se trenutno takmiči u Srpskoj ligi – grupa Beograd i zauzima prvo mesto na tabeli, sa pet bodova više od drugoplasiranog Zemuna.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport