• Juniorska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Novom Bečeju

    Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Novom Bečeju gde obavlja pripreme za predstojeće dve prijateljske utakmice sa Mađarskom u okviru EHF nedelje.   „Igrači rođeni 2002. godine i mlađi treniraju u odličnim uslovima. Rukometni savez Srbije duguje zahvalnost RK Jedinstvo Novi Bečej i naročito predsedniku kluba koji pomaže u organizaciji ovih priprema“, saopštio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Juniorska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Novom Bečeju

    Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Novom Bečeju gde obavlja pripreme za predstojeće dve prijateljske utakmice sa Mađarskom u okviru EHF nedelje.

     

    „Igrači rođeni 2002. godine i mlađi treniraju u odličnim uslovima. Rukometni savez Srbije duguje zahvalnost RK Jedinstvo Novi Bečej i naročito predsedniku kluba koji pomaže u organizaciji ovih priprema“, saopštio je RSS.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac na Australijan openu: Zoran ispisuje nove stranice istorije tenisa u gradu!

     

    Pored odličnog rada, iskorišćena je i prilika za afirmaciju i promociju rukometa. Stoga su se juniori družili sa igračima mlađih selekcija RK Jedinstvo.

     

    Izabranici Đorđa Teodorovića borave u Novom Bečeju od 9. januara, a 13. januara putuju za Mađarsku. Tamo ih očekuje prvi prijateljski susret sa domaćom ekipom od 16 časova. Drugi je zakazan za dan kasnije u podne.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trostruki svetski prvak u kik-boksu ga zapazio: Dejan Živković skrenuo pažnju na sebe

     

    Za dve prijateljske utakmice sa Mađarima selektor Đorđe Teodorović pozvao je 18 igrača. To su golmani Nikola Perić, Savo Zekić i Marko Mrdović, zatim krila Dušan Šmigić, Uroš Simić, Aleksa Gudurić, Mateja Dodić i Jovan Mirković, pivoti Igor Milovanović i Branko Predović, i bekovi Nikola Zečević, Marko Tasić, Simo Šijan, Vukašin Antonijević, Veljko Čabrilo, Brana Mirković, Mirko Baćanović i Boško Stanisavljević.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport