• Bivši fudbaler Radničkog Dušan Lalatović novo pojačanje Partizana

    Bivši igrač zrenjaninskog Radničkog Dušan Lalatović novo je pojačanje Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda.   Mladi štoper, rođen 1998. godine, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima. Zadužio je dres sa brojem četiri. U FK Partizan kažu da se novi član „parnog valjka“ odlično služi levom nogom.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Luka Cvetićanin jedan od najbržih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bivši fudbaler Radničkog Dušan Lalatović novo pojačanje Partizana

    Bivši igrač zrenjaninskog Radničkog Dušan Lalatović novo je pojačanje Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda.

     

    Mladi štoper, rođen 1998. godine, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima. Zadužio je dres sa brojem četiri. U FK Partizan kažu da se novi član „parnog valjka“ odlično služi levom nogom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Luka Cvetićanin jedan od najbržih fudbalera u Evropi!

     

    – Mladog Lalatovića smo zapazili još prošle godine. Budući da pratimo sve igrače koji mogu ne samo da doprinesu sada dobrim partijama Partizana, već i da budu naš zalog za budućnost, drago nam je da je i on potpisao za naš klub. Od njega očekujemo da raste i razvija se uz Partizan i da svojim igrama ostavi trag – istakao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

     

    Dušan Lalatović je u Radnički iz Zrenjanina došao u leto prošle godine. Odigrao je jednu polusezonu, a zatim je početkom ove godine prešao u redove FK DAK Dunajska Streda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport