• Pobedom započeli novu sezonu u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina (Foto)

    FK Radnički – FK Dinamo (Pančevo) 2:0 (poluvreme 2:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su, u prelepom fudbalskom ambijentu pred nekoliko stotina gledalaca na stadionu kraj Skrobare, pobedom započeli novu fudbalsku sezonu u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.   Protivnik četi Predraga Kandića u prvom kolu bila je ekipa Dinama iz Pančeva. Dinamo, prema najavama i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pobedom započeli novu sezonu u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina (Foto)

    FK Radnički – FK Dinamo (Pančevo) 2:0 (poluvreme 2:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog su, u prelepom fudbalskom ambijentu pred nekoliko stotina gledalaca na stadionu kraj Skrobare, pobedom započeli novu fudbalsku sezonu u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.

     

    Protivnik četi Predraga Kandića u prvom kolu bila je ekipa Dinama iz Pančeva. Dinamo, prema najavama i analizama stručnjaka, važi za jednog od glavnih pretedenata za plasman u viši rang takmičenja.

     

     

    Gosti su bolje otvorili utakmicu, te su već u petom minutu prvi pripretili golmanu domaćih Ranđeloviću. Šut Šarčevića završio je, na sreću Zrenjaninaca, samo nekoliko centimetara od okvira gola.

     

    U dvadeset trećem minutu, novajlija u redovima FK Radnički Milivoj Krmar, nakon fantastično izvedenog slobodnog udarca sa dvadeset sedam metara, dovodi domaće u vođstvo od 1:0.

     

    Narednu šansu, zrenjaninski crveno – crni imali su u trideset petom minutu. Tada Milivojev propušta izvanrednu priliku i šalje loptu pored gola.

     

    U samom finišu prvog dela igre, nakon kornera koji je izveo Krmar, još jedno od ovosezonskih pojačanja ekipe Radničkog, Dušan Lalatović, uspeva da nadvisi kompletnu odbranu Pančevaca. Sa nepuna tri metra je poslao loptu u nebranjen deo mreže gostiju za 2:0.

     

     

    Što se tiče drugog poluvremena, treba napomenuti da su gosti od 65. minuta igrali sa igračem manje, jer je, nakon grube igre isključen Ahčina. Takođe, napadač domaćih Milivojev je u 70. minutu promašio kazneni udarac sa jedanaest metara nakon faula nad Savanovićem u kaznenom prostoru.

     

    U narednom kolu, sledećeg vikenda, Radnički gostuje u Bečeju, ekipi Bečej 1918.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin