Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 29. marta do 5. aprila

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 29. marta do 5. aprila. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Šarenilo koje sada živite odražava se na vaše lične odnose jednako raznoliko. Možete da bežite, možete da trpite, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno da pobedite sve te reakcije, ali vaša snaga biće uvek prisutna u svemu.

 

KARIJERA: Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne nedelje. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno. Najbolje će biti onima koji su na odmoru. Oni će istinski uživati bez puno briga.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro i opustite se.

 

BIK

 

LJUBAV: Malo veće strasti i emocije biće obeležje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lepo i prijatno. Mnogi će zapamtiti ove dane po kvalitetnijem erotskom životu. Osobe suprotnog pola rado će vas pozivati u svoje društvo.

 

KARIJERA: Možda ćete morati još malo da se pomučite i borite za neke stvari, ali to će vam ići od ruke. Samo nemojte da se predajete jalovim razmatranjima. Jednostavno se prihvatite onoga što sada možete da napravite i ne očekujte ništa više od toga.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Strpljen, spašen. U svakom pogledu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Hisense Fresh Master klima uređaji održavaju svež vazduh u prostorijama

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Gde god da izađete biće vam prijatno. Zabave će biti baš po vašoj meri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im lepa reč širom otvara svoja vrata.

 

KARIJERA: Napredovanje u karijeri biće izgledno, a nije zanemarljiva ni finansijska stabilnost. Potrebna je još kvalitetnija organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dela posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite svaki dan pola sata samo za sebe i svoj mir.

 

RAK

 

LJUBAV: Ovih dana kombinovaćete dva privatna stila: jedan je atraktivan, senzacionalan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti zvezda večeri, a već drugi dan običan čovek iz komšiluka. Srce će biti malo sivo.

 

KARIJERA: Gledaćete što bolje da iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga da rade i prekovremeno. Biće i onih koji će biti pozvani da se jave na posao i vikendom zbog neodložnog projekta ili da spasu celu stvar.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bićete hrabri i borbeni, puni energije.

 

PROČITAJTE JOŠ: Premija PVC ima u ponudi stolariju sa najboljim odnosom cene i kvaliteta

 

LAV

 

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačaće. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezama sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

 

KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uzmite sve što možete.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete da pridobijete mnoge. Ako ste sami, izađite napolje. Oni u vezama biće sasvim dobro.

 

KARIJERA: Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražujete i sve bolje razumete duhovni svet.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Ogrev” misli na vas: Velika iznenađenja u vidu interesantnih noviteta

 

VAGA

 

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe sa kojim poslovno sarađujete. Jedan poziv na kafu mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji su već u vezama uživaće u sasvim običnim stvarima.

 

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na izlet u prirodu i uživajte.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se ipak osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti ne lep izlet udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze češće i sa više nade za ljubav.

 

KARIJERA: Dobićete nove smernice kako da radite. Biće to nešto zanimljivo, a uključivaće i određene transformacije. S promenama ćete se nositi dobro. Odavaćete utisak sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.

 

PROČITAJTE JOŠ: Spektakularna avantura “Godzila protiv Konga” stigla u CineStar (Video)

 

STRELAC

 

LJUBAV: Mašta i stvarnost mešaće vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bićete srećni i voljeni.

 

KARIJERA: Primetićete da se umarate i da vam treba dvaput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Tako ćete biti efikasniji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Štedite se i obnavljajte meditacijom.

 

JARAC

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. No to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.

 

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i zasluženo se ponašati kao da ste glavni, potpuno svesni svojih sposobnosti. Shvatate da je vredelo da se potrudite i sad mirno možete da nastavite dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposleni na šefovskim pozicijama.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Više uživajte u životu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Hajde da uživamo u hrani: Pasta u krem pikant sosu

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Ovih dana polako ćete početi da se distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje malo splasnuti. No, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

KARIJERA: Verovatno će vas često nadgledati, ali vi ćete imati snage i nećete obraćati pažnju na to. Ova vrsta kontrole nije uvek prijatna, ali će se zapravo okrenuti u vašu korist. Stoga ne treba previše brinuti. Vi radite svoje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve više se zanimate za muziku kao sredstvo opuštanja.

 

RIBE

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje vi ćete verovatno malo da ohladite. Sve više će vas zanimati neke druge teme osim ljubavi. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, potrudite se da sve izgladite nekim malim darom.

 

KARIJERA: Nakon što ste postavili dobre temelje, nastavićete graditi dalje. Mnogi će ovih dana vrlo aktivno da se angažuju kroz saradnju sa šefom ili će od nadređenih dobiti posebne zahteve. Ponekad će vam nedostajati energije za sve. Zato se dobro organizujte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bićete pomalo u svemu, što će povremeno izazivati nervozu.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ovan, Blizanac, Bik

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM