Marketing Vesti Zrenjanin

“Ogrev” misli na vas: Velika iznenađenja u vidu interesantnih noviteta

ogrev

Sa prvim danima proleća počeli su i prvi radovi… U prodavnicama kompanije “Ogrev” očekuju vas velika iznenađenja u vidu interesantnih noviteta, kao i povoljnih cena potrebnog materijala, alata i drugih artikala.

 

Ove nedelje za vaš kupatilski ambijent preporučujemo monoblok Ocean sa daskom, praktičan element koji će vam uštedeti dosta prostora, što je posebno značajno ukoliko uređujete malo kupatilo.

 

Kada je keramičko oblaganje u pitanju, izdvajamo novu kolekciju ekskluzivne linije keramike brenda Meissen Keramik – COFFEE FOAM, velikog formata. Namenjena je svima onima koji žele izuzetan kvalitet i nesvakidašnji ambijent. Pločica Coffee Foam White Structure Micro svojom reljefnom strukturom u vidu talasa daće novu dimenziju vašem enterijeru na kome će vam svi pozavideti.

 

“Ogrev” predstavlja i druge artikle po akcijskim cenama

 

Za ostale radove koje ste planirali ovog proleća ili u toku godine možda će vam biti neophodan blok za zidanje, Univerzal pletivo, gašeni kreč i drugi artikli koje u “Ogrevu” možete pronaći po akcijskim cenama.

 

“Svakako će vam trebati pouzdan i kvalitetan alat. Svi znaju da je Makita alat jedan od najboljih, a od skoro ga možete pronaći u našoj ponudi. Ove nedelje na sve Makita modele odobravamo popust od 10 odsto”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći u svim prodajnim objektima ove zrenjaninske kompanije.

 

Naglašavamo da zbog prelaska na letnje računanje vremena i prodavnice “Ogreva” od ponedeljka, 29. marta, funkcionišu po novom, letnjem radnom vremenu. Sve prodajni objekti biće otvoreni radnim danima od 8 do 19 časova, i subotom od 8 do 14 sati.

 

“Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica prilikom odabira artikala za uređenje vašeg doma, stručni saveti iskusnih prodavaca u našem prodajnom objektu će vam sigurno pomoći da donesete pravu odluku. Očekujemo vas. Dobro nam došli”, poručuju iz “Ogreva”.

 

Zapratite “Ogrev” na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada, kako biste ostali informisani o akcijama i novitetima iz ponude.

 

Nova akcija nedelje traje od 26. marta do 2. aprila. U nastavku pogledajte šta je sve u ponudi.

 

ogrev akcija nedelje

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM