Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 25. januara do 1. februara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 25. januara do 1. februara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazićete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Biće i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

 

KARIJERA: Saradnici neće biti jasni u svojim namerama. Moguća su zatezanja tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i da se prilagodite najbolje kako znate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Relaksacija je imperativ.

 

BIK

 

LJUBAV: Verovatno će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostaće, pa nemojte da stvarate veštačke situacije po svaku cenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrednost.

 

KARIJERA: Neki će tokom ove nedelje morati da donose određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procenu. Zato je najbolje odlučivati o onome što ne trpi odlaganja, a ono što može, neka pričeka sve što treba da saznate. Procenite šta je šta.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nalazite se pred novim početkom, što će stvoriti manju nervozu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Šaljite fotografije fiskalnih računa i osvojite vredne nagrade!

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte da pričate previše jer biste celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

 

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

 

RAK

 

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u sopstvenom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmislite.

 

KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu po meri. No šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se odmarajte.

 

PROČITAJTE JOŠ: Specijalna ponuda ogrevnog materijala i drugih artikala za vaš topli dom

 

LAV

 

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojima će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

 

KARIJERA: Nalazite se u periodu kada neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odmerite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osetljivost na stres. Opuštajte se.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Većina vašeg privatnog života biće usmerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

 

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. No ovog puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Manje jedite, više se krećite.

 

PROČITAJTE JOŠ: Stambeno-poslovni objekat “Harmonija”: Skladan život u srcu grada

 

VAGA

 

LJUBAV: Porodični izazovi dobrim delom će zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom škripati. Samci će ostati kod kuće.

 

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi doneti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a kada vam se učini da je sve jasno, uvidećete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite strpljivi i skromniji.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Kud god išli primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kada lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

 

KARIJERA: Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od drugih, a baš ništa od vas. To je samo privremeno i, naravno, prolazno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi dovoljno sna i odmora.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nekoliko korisnih saveta za one koji izaberu grejanje pomoću klima uređaja

 

STRELAC

 

LJUBAV: Peripetije u vašem privatnom životu nizaće se bez plana i mogućnosti odlaganja. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećete moći kontrolisati. Budite strpljivi i tolerantni koliko god možete, te više uvažavajte partnera.

 

KARIJERA: Šta god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu reč bilo da se radi o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Vaši potezi dobiće na težini, pa pazite što radite. Držite se ciljeva.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u prirodu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Male nesuglasice u ličnim odnosima biće povezane sa nesporazumima ili neiskrenostima. Ne morate sve otkriti, ali ono što pokažete neka bude iskreno. Takođe, ne gurajte glavu u pesak, te se fokusirajte na ono dobro između vas.

 

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na šta budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena otvorenost ovog puta će biti skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde ima ljudi. Vole vas.

 

PROČITAJTE JOŠ: Cinnamon Rolls: Poslastica koja će vas osvojiti na prvi zalogaj (Video)

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Aktiviraće se vaša mašta i kreativnost, pa ćete služeći se time uspevati da rešavate sve nedoumice u privatnom životu. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Bićete im zanimljivi i prihvatiće vas.

 

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no vi ste potpuno predani i spremni ići u to. Pokrenućete neke stvari koje možda neće odmah dati rezultate, ali bićete na dobrom putu. Pomoći će i neki stručni ljudi koji mogu uticati na sve.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite uporniji.

 

RIBE

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi sa njom. Oni u parovima prolaziće pomalo turbulentno razdoblje gde treba otvoriti karte i jasnije definisati zajednički odnos. Ipak, još uvek neće sve biti jasno.

 

KARIJERA: Moći ćete bez imalo bojazni da se oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje kroz saradnju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Naspavajte se.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vodolija, Blizanac, Lav

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM