Marketing Vesti Zrenjanin

Specijalna ponuda ogrevnog materijala i drugih artikala za vaš topli dom

specijalna ponuda

U skladu sa vremenskom prognozom, “Ogrev” je i ove nedelje spremio specijalnu ponudu ogrevnog materijala i drugih artikala za vaš topli dom. U prodajnim objektima “Ogreva” možete pronaći više vrsta briketa po ceni od 18,90 rsd/kg.

 

Ukoliko ipak više preferirate ogrevno drvo, na akciji su i paletirani restlovi iz proizvodnje od čiste bukve po ceni od 7790,00 rsd/kom. Svima onima koji su se odlučili za neisečeno ogrevno drvo, možda će biti potrebna električna testera Farm 2000W. Ona je ove nedelje na popustu i iznosi 9.990 rsd/kom.

 

Osim navedenog, iz ponude izdvajamo i usisivač za pepeo Stanley 900W koji je, u ovom zimskom periodu, od ogromne koristi velikom broju domaćinstava. Njegova akcijska cena ove nedelje iznosi 5.990,00 rsd/kom.

 

Od kupatilskih elemenata, ove nedelje akcenat stavljamo na Duo set baterija Infinity 00371, proizvođača Herz, po ceni od 19.990,00 rsd/kom, kao i na ugradni vodokotlić Sanit. Njegova cena ove nedelje iznosi 12.900,00 rsd/kom.

 

“Pozivamo vas da nas zapratite na Facebook-u, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz naše ponude, a kojih će uskoro biti. Prava, prijatna iznenađenja vas očekuju. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

U nastavku pogledajte akciju nedelje u prodajnim objektima „Ogreva“. Nova akcijska ponuda važi od 22. do 29. januara.

 

specijalna ponuda

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM