Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 23. do 30. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 23. do 30. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće kroz male krize u kojima treba pokazati više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrode sva iskušenja.

 

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa od vas. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Setite se svojih dostignuća.

 

BIK

 

LJUBAV: Ako izađete napolje među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

 

KARIJERA: Nalazite se u periodu kada neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pazite na ishranu.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Ogrev” izdvaja nekoliko artikala po specijalnim, akcijskim cenama

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće kroz iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspeju u svojim namerama. Polako.

 

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Imaćete osećaj da ste posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji, pa će vas bolja povezanost s partnerom zaista osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati.

 

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Iskoristite slobodno vreme za boravak u prirodi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Moderna i kvalitetna muška odela za svadbe, mature i sve poslovne prilike

 

LAV

 

LJUBAV: Nedostatak interesa za ljubav rezultat je toga što se predobro provodite sa prijateljima. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate da spojite i povežete. Biće zabavno.

 

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mestima. Poput onih umetničkih ili sličnih. Biće zanimljivo. Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog pola.

 

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili tamo gde treba. Biće to dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prepoznajte šta vam treba, a šta ne treba.

 

PROČITAJTE JOŠ: Biće zanimljivo: PerSu organizuje dečji program na 36. “Danima piva”

 

VAGA

 

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti ojačaće, no objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za šta znate da volite.

 

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu zahuktaće se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete morati pod hitno da ih probudite. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštajte se uz finu muziku.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Veliki deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima, uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

 

KARIJERA: Vreme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučeniji rad. Kako ste uvek okrenuti prema drugima, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sedite i predano radite bez puno priče i buke.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ko ima umetničkih ideja, neka se izrazi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pijani šaran sa kus-kusom: Recepti su razni a suština je ista

 

STRELAC

 

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je prihvatiti onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje znanje će lako primenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Povremene nervoze i sitne brige.

 

JARAC

 

LJUBAV: Imaćete osećaj kao da možete da pokrenute brda. Voljena osoba će vas podržavati u svemu, a i komunikacija između vas će se poboljšati. Mnogi će biti srećni. Oni koji su još sami neka svakako izlaze napolje. Biće lepog društva.

 

KARIJERA: Nedostajaće vam energije da obavite sve što ste planirali, pa će se zbog toga javiti umor i nervoza. Posao treba bolje pripremiti i planirati. Tako ćete doskočiti pomenutom. Takođe, ne komplikujte, pa ćete stići na sve.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u prirodu ili bar prošetajte na svežem vazduhu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Čak pet novih filmova stiglo je na repertoar bioskopa CineStar (Video)

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama treba bolje da balansiraju i neguju svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

 

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe, treba sve više da sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite malo mira samo za sebe.

 

RIBE

 

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve prevazilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

 

KARIJERA: Moći ćete bez imalo bojazni da se oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a sa njim i vi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi više vremena za dobar san.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Jarac, Škorpija, Devica

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM