Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Čak pet novih filmova stiglo je na repertoar bioskopa CineStar (Video)

cinestar zrenjanin

Čak pet novih filmova prikazuje se od četvrtka, 19. avgusta, u bioskopu CineStar Zrenjanin. Na repertoaru se od danas nalaze naučnofantastična avantura “Sećanja”, animirani film “Patrolne šape”, horori “Velika bela ajkula” i “Escape room 2: Bez izlaza” i triler drama “Stilvoter”.

 

Sećanja

 

Rebeka Ferguson i Hju Džekmen, nakon uspešnog muzikla „Najveći šoumen“, ponovno su zajedno u priči koja će vas odvesti na putovanje kroz sećanja.

 

Nik Banister, privatni istražitelj uma, kreće se primamljivim ali mračnim svetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na kraju potonule obale Majamija, život mu se zauvek menja kada preuzme novu klijentkinju Mej. Jednostavno pitanje izgubljenog i pronađenog postaje opasna opsesija. Dok se Banister bori da pronađe istinu o Mejinom nestanku, otkriva neverovatnu zaveru i na kraju mora odgovoriti na pitanje: koliko daleko biste išli da zadržite one koje volite?

 

Film se prikazuje u terminima od 20 i 22.20 časova.

 

 

Patrolne šape

 

Patrolne šape su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, Patrolne šape se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina!

 

Film se prikazuje radnim danima od 16.55 časova, a u subotu i nedelju i od 11.55, 13.35 i 15.15 časova.

 

 

Velika bela ajkula

 

Napeta morska avantura producenata filma “Greben” se brzo pretvara u pravu noćnu moru daleko od obale. Zabavan let do udaljenog atola pretvara se u noćnu moru za pet putnika kada im se hidroavion uništi u čudnoj nesreći i kad se nađu zarobljeni na splavu, 100 milja od obale, a ajkule vrebaju ispod površine.

 

Film se prikazuje u terminima od 18.35, 20.45 i 22.30 časova.

 

 

Escape room 2: Bez izlaza

 

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi “The Cube”, “Saw” ili “Cabin in the Woods”, što nisu nimalo loše reference, sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.

 

Film se prikazuje u terminima od 19 i 20.40 časova.

 

 

Stilvoter

 

Film prati priču radnika na naftnoj bušotini (Met Dejmon), koji putuje u Marsej da poseti svoju otuđenu ćerku. Ona se nalazi u zatvoru zbog ubistva za koje tvrdi da nije počinila. Suočen sa jezičkim barijerama, kulturološkim razlikama i komplikovanim pravnim sistemom, Bil sprovodi ličnu misiju da oslobodi ćerku. U tom procesu sprijateljuje se sa lokalnom ženom i njenom malom ćerkom i kreće na lično putovanje razotkrivanja i većeg osećaja pripadnosti svetu.

 

Film se prikazuje od 18.10 i 22.30 časova.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Glavni heroj”, “Odred otpisanih: Nova misija”, “Putnici”, “Dnevnik iz Gvantanama”, “Avantura u džungli”, “Neukrotivi Spirit”, “Svemirski basket: Novo nasleđe”, “Kućni ljubimci na tajnom zadatku” i “Luka”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM