Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 18. do 25. maja

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 18. do 25. maja. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

 

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ostanite profesionalac.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neujednačenost u konzumacijama.

 

BIK

 

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu u tišini uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

 

KARIJERA: Nastaviće se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Takođe je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razdvojte šta se sme, a šta ne sme. Svaka delatnost koja je izvan pravila sada vam nije dobro postavljena.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte u konzumacijama.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaši lični odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

 

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ vredi samo onda kada imamo dovoljno vremena. Ovog puta trebaće delovati nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u vazduhu, nego se držite činjenica.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nedostajaće vam mere u svemu.

 

Pročitajte još: Ždralovi su simbol sreće i dugog života, pominju se u mnogim mitologijama

 

RAK

 

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama biće zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

 

KARIJERA: Možda još nećete videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u nedoumici, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Stabilni ste u svakom pogledu.

 

LAV

 

LJUBAV: Nekima će se učiniti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti srećniji. Oni u vezama biće previše analitični prema partneru.

 

KARIJERA: Bićete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se da sve dobro organizujete i ako treba zapišete na papir. Najviše zato da ne ispadnete smešni ili neprofesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vreme da provode u sopstvenom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer ima posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ponekad ćete se osećati kao da imate krila.

 

VAGA

 

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u uživanjima ili obrnuto, u suzdržanosti. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onome šta želite, te nađite ravnotežu.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Verovatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete da zavrtite nešto što ste dugo čekali ili planirali. No idite polako, korak po korak.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

 

Pročitajte još: KULINARSKA GOZBA: Još jedan starinski recept, ovog puta za gibančice

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza vas i partnera, a usredsredićete se na to kako da konstruktivno osnažite svoj odnos. Biće još uvek malih provokacija, ali s njima ćete se nositi lakše. Na taj način ćete uspeti da osvežite svoju vezu.

 

KARIJERA: Metoda da odjednom rešite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati da rešavate posledice toga. Zato se priberite i sagledajte šta je važnije, te odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

 

KARIJERA: Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredsredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne pomerajte granice po svaku cenu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

 

KARIJERA: Polako će početi da stižu potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisi kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno na sve.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uobičajeno trčite maraton, a ne kratku stazu.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Verovatno ćete se zavući u kuću kako biste izbegli ljubavne frustracije. Ovaj kukavički stav neće vam olakšati distancu u odnosima ili samoću u noćima kad se pitate zašto se to događa baš vama. Nije tako strašno, uglavnom, prolazno je.

 

KARIJERA: Povremeno će vam nedostajati snage i motivacije da izgurate ono što želite. Setite se stoga šta vi sve možete. Moguće je da će vam malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju uticaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo morate sami.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osećaćete da vam treba malo odmora.

 

RIBE

 

LJUBAV: Uglavnom ćete imati dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da svi nešto očekuju od vas, ali neće vam biti jasno šta. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti.

 

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što niste očekivali. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve će kasnije doći na svoje mesto.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Devica, Blizanac, Jarac

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM