Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 16. do 23. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 16. do 23. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Mnogi će se osećati pomalo usamljeno, te će ih mučiti svakodnevne čežnje. Oni u vezama prolaziće kroz jedno izazovno razdoblje kad treba dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

 

KARIJERA: Verovaćete da ste vi zaslužni za poboljšanje poslovnih rezultata. Ipak, to neće biti sasvim tačno. I drugi su uložili jednako truda kao i vi. Stoga im to priznajte. Tako ćete dalje sarađivati i raditi pravednije i mirnije. Onako kako i treba.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vodite računa o kriterijumima u svemu.

 

BIK

 

LJUBAV: Oni koji vole voleće punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nisu svi parovi uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

 

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportista koji svoje treninge odrađuju s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pozabavite se lepotom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nezaobilazni komad odeće: Šta sve krije jedna obična majica

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Idućih nekoliko dana vaša ljubavna stremljenja će biti uglavnom platonskog karaktera. Imaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

 

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Širićete vedrinu oko sebe.

 

RAK

 

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete preko posla. Neko vas već određeno vreme posmatra i pomalo čezne za vama. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane težiće zajedništvu.

 

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke koji su čekali. Ništa posebno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Baterije ćete napuniti hobijem.

 

PROČITAJTE JOŠ: HARMONIJA: Započnite zajednički život u srcu grada (Foto)

 

LAV

 

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju, te ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

 

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće se proređivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako sa vama, tako i sa vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi živcirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Izbegavajte duži boravak na suncu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kako će se virus korona odraziti na arhitekturu i prostorno planiranje?

 

VAGA

 

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo sedmice ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.

 

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, treba malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego ranije, no ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.

 

KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da se treba prilagođavati novim programima i to najčešće onima koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

 

PROČITAJTE JOŠ: Organizacija korporativne proslave: O čemu sve treba razmišljati

 

STRELAC

 

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto drugo od onoga što živite i osećate, no to je samo privremena i prolazna faza s kojom se treba suočiti na mudar način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od ranije da sve dovedete u red. Uspećete.

 

KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dve muve ovog puta neće sasvim upaliti, no vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

JARAC

 

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete se videti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

 

KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i reskirati. Nije sve tako zahtevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se uopšte niste nadali.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ipak napredujete, pa ćete biti srećni.

 

PROČITAJTE JOŠ: Najbitnija pravila za planiranje mesečnog kućnog budžeta

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Intenziviraće se vaše kretanje među ljudima. Stoga ćete imati priliku za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

 

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Zato zasučite rukave i ne postavljajte suvišna pitanja. Neka sve bude igra.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prošetajte pre spavanja.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovaranja od strane partnera. Kako nedelja bude odmicala, i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.

 

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da se eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Oni će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Čovek je čoveku lek.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Bik, Jarac, Vodolija

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM