• Organizacija korporativne proslave: O čemu sve treba razmišljati

    Bez obzira na povod organizovanja korporativne proslave, potrebno je uložiti dosta truda i vremena kako bi sve proteklo u najboljem redu. Vlasnici firme žele da naprave najbolju atmosferu, bilo da se radi o proslavi unutar firme ili onoj na kojoj će biti prisutni i klijenti i poslovni partneri. U bilo kom slučaju je potrebno pobrinuti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Organizacija korporativne proslave: O čemu sve treba razmišljati

    Bez obzira na povod organizovanja korporativne proslave, potrebno je uložiti dosta truda i vremena kako bi sve proteklo u najboljem redu. Vlasnici firme žele da naprave najbolju atmosferu, bilo da se radi o proslavi unutar firme ili onoj na kojoj će biti prisutni i klijenti i poslovni partneri. U bilo kom slučaju je potrebno pobrinuti se da se svi osećaju prijatno i da se stvori atmosfera za opuštanje što se najbolje može postići uz dobru hranu i muziku. Dobra korporativna proslava je ona o kojoj se nedeljama kasnije priča i željno se iščekuje naredna proslava.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Najbitnija pravila za planiranje mesečnog kućnog budžeta

     

    korporativne proslave

     

    Pronalazak idealnog prostora

     

    Nije svejedno gde će se proslava održati i kada je u pitanju odabir prostora, treba obratiti pažnju na nekoliko stvari. Jedna od najbitnijih stvari jeste funkcionalnost prostora jer svi prisutni treba da su na istom mestu kako bi mogli bolje da se kreću i druže međusobno. Pored toga, bitno je da restoran ima dobru reputaciju kako biste bili sigurni da će svi dogovori koje napravite biti ispoštovani. Dostupnost restorana je još jedna od stavki koja je bitna, ali nije presudna. Ukoliko se restoran nalazi daleko od mesta u kom je firma, potrudite se da organizujete prevoz kako biste zaposlenima omogućili da mogu da prisustvuju, bez obzira na udaljenost.

     

    korporativne proslave

     

    Muzika za opuštanje

     

    Nijedna proslava nije kompletna bez dobre muzike koja će se pobrinuti za atmosferu pa tako ni poslovne proslave ne treba da budu izuzetak. Ukoliko niste sigurni kako će se muzika uklopiti u vašu proslavu, pronađite bend koji ima iskustva u sviranju na korporativnim proslavama i može da vam pomogne u kreiranju repertoara. Obratite pažnju na vremensku organizaciju jer vam muzika neće biti potrebna od samog početka proslave. Za početak, dok traje okupljanje, uvek se možete osloniti na muziku iz restorana kako biste kasnije omogućili prisutnima da se opuste i zabave uz muziku koju ste vi organizovali.

     

    korporativne proslave

     

    Ništa bez hrane

     

    Hrana je jedan od najbitnijih faktora u ovakvim situacijama i firme se uglavnom odlučuju za ketering kako bi sve bilo spremljeno na vreme. Pored toga, ukoliko se odlučite za ketering, ukusna i zdrava hrana vam je zagarantovana i svi prisutni će biti oduševljeni vašim odabirom i uživaće u najboljoj hrani. Kada je u pitanju pronalaženje hrane za ovakve događaje, obratite se profesionalcima koji su specijalizovani za hranu za korporativne proslave i imaju ovakav tip jelovnika. Najbolje je da pronađete nekoga sa iskustvom, ko će imati šta da vam predloži, kao što je ponuda koju nudi ketering iz Beograda KBGD koji se razumeju u spremanje hrane ovog tipa. Upravo su firme za ketering koje nude jelovnik za ovakav tip proslava najbolji izbor jer imaju iskustva i mogu da vam preporuče sve što će vam biti potrebno.

     

    korporativne proslave

     

    Budžet kojim raspolažete

     

    Kako biste bili sigurni da ćete uspeti da uključite sve neophodne faktore, morate da odredite visinu budžeta za proslavu. Ovde se misli na svaki detalj koji će biti uključen jer je veoma bitno da pre nego što krenete sa zakazivanjem, utvrdite da li imate dovoljno prostora u budžetu. Napravite finansijski plan kako biste u svakom trenutku znali koliko novca ste potrošili i koliko vam je preostalo za naredne korake. Ukoliko planirate da angažujete organizatora proslave, ovo može da bude dodatni trošak, ali i da vam pomogne u raspodeli novca. Dobar organizator će vam na osnovu vašeg budžeta pomoći da uključite sve što želite i pronađete najbolje opcije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Korporativne proslave ne moraju da budu zvanične, mogu da stvore dobru atmosferu kako bi svi gosti uživali. Firme koje vode računa o detaljima će se pobrinuti da svi navedeni aspekti budu besprekorni kako bi se pokazali u najboljem svetlu i zasijali i pred zaposlenima i pred partnerima. Ponekad su ove proslave najbolji način da se svi skupe i predahnu od napornih obaveza i kancelarijske atmosfere.

     

    Ljiljana Bugarin

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija