• HARMONIJA: Započnite zajednički život u srcu grada (Foto)

    Zbog čega je ova, po svemu posebna stambeno – poslovna zgrada u Zrenjaninu, idealna za mlađe bračne parove, ali ne i isključivo za njih, uverićete se odmah, na prvi pogled. Na koju god stranu se okrenuli, u blizini objekta HARMONIJA pronaći ćete sav neophodan sadržaj. Nalazi se na pet minuta od samog centra, od velike […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HARMONIJA: Započnite zajednički život u srcu grada (Foto)

    Zbog čega je ova, po svemu posebna stambeno – poslovna zgrada u Zrenjaninu, idealna za mlađe bračne parove, ali ne i isključivo za njih, uverićete se odmah, na prvi pogled. Na koju god stranu se okrenuli, u blizini objekta HARMONIJA pronaći ćete sav neophodan sadržaj. Nalazi se na pet minuta od samog centra, od velike pijace i marketa, pekare, jezera, parkova, osnovne i srednje škole, fakulteta, benzinske pumpe… Smatramo da nije potrebno dalje nabrajanje.

     

    Da li vas brine buka uzrokovana blizinom magistrale?! Nema potrebe jer smo se uverili da, ukoliko želite da se odmorite i opustite, čak i u prostorijama koje se nalaze upravo sa te strane objekta, dovoljno je da zatvorite prozore. Zahvaljujući odličnoj zvučnoj izolaciji, saobraćajna buka se neće čuti unutar stana. Pored toga, očekuje se skoro izmeštanje dela saobraćaja iz centra grada na obilaznicu, što će takođe uticati na smanjenje gradske buke i saobraćajne gužve.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sezona gradnje je u punom jeku, zato je OGREV spremio posebnu ponudu

     

    harmonija

     

    Praktično vam je sve na dohvat ruke

     

    Kada govorimo o mladima – oni će se vrlo lako i brzo snaći u elektronskom tj. mobilnom upravljanju raznim uređajima unutar stanova, video nadzorom, kao i video interfonom. Današnje novoizgrađene zgrade ne bi mogle ni da se zamisle bez ovakvog komfora. HARMONIJA se u pogledu opremljenosti dodatno ističe određenim funkcijama koje nisu skoro viđene, bar ne u našem gradu.

     

    Praktično vam je sve na dohvat ruke, u svakom smislu te reči. Dovoljno je samo da na mobilnom telefonu instalirate aplikaciju preko koje možete podešavati tačno vreme kada želite da vam se uključi ili isključi rasveta, uključi i pojača grejanje (ili hlađenje) kako bi vas, na primer, pri dolasku sa dužeg puta zimi čekao zagrejan stan. U vašem odsustvu možete svesti grejanje na minimum, što doprinosi značajnoj uštedi energije. Zamislite da se u letnjim, vrelim danima vaš stan rashladi pre dolaska. Želite da vas dočeka topla voda u bojleru kako biste se osvežili? I to je moguće podesiti.

     

    harmonija

     

    Da li vam se dopada daljinsko otključavanje ulaznih vrata zgrade? HARMONIJA poseduje i tu mogućnost.

     

    Kada već pominjemo grejanje – režijski troškovi će biti zaista minimalni. Postavljeni su izuzetno ekonomski isplativi grejni uređaji na gas i svaka stambena jedinica ima svoj kalorimetar i vodomer. Preko njih se meri tačna potrošnja, što podrazumeva velike uštede.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovo bi bio samo mali deo svih prednosti i opremljenosti koje poseduje HARMONIJA u šta se možete uveriti preko sledećih fotografija sačinjenih na licu mesta.

     

    Sve informacije o raspoloživim stanovima i ostaloj opremi u njima možete saznati putem sajta https://harmonijazr.rs/ ili putem mail adrese: prodaja@harmonijazr.rs Ukoliko imate dodatnih pitanja pozovite 063/543-128.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija