• Vukašin Baćina odbio poziv da sa naprednjacima bude deo vlasti u Sečnju

    Nosilac izborne liste „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ na vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj odbio je poziv prvog na listi Srpske napredne stranke Nebojše Meljanca da postane deo vlasti u ovoj srednjobanatskoj opštini. Vukašin Baćina je poručio da će ostati opozicija u lokalnom parlamentu.   Nebojša Meljanac je prethodno saopštio da dolazi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vukašin Baćina odbio poziv da sa naprednjacima bude deo vlasti u Sečnju

    Nosilac izborne liste „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ na vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj odbio je poziv prvog na listi Srpske napredne stranke Nebojše Meljanca da postane deo vlasti u ovoj srednjobanatskoj opštini. Vukašin Baćina je poručio da će ostati opozicija u lokalnom parlamentu.

     

    Nebojša Meljanac je prethodno saopštio da dolazi vreme da se formira lokalna vlast i da je opština Sečanj previše mala da bi se njeni građani delili.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Samo četvoro Zrenjaninaca među 250 budućih poslanika Skupštine Srbije

     

    – Nije bitno ko je vlast, a ko opozicija. Ono što je najvažnije jesu interesi naših građana i bolji uslovi za život u svim selima naše opštine. Upravo iz tog razloga pozivam sve one koji su ostvarili zapažen rezultat na izborima, pa time ulaze u lokalnu Skupštinu, da se udruže i zajednički formiraju vlast. Jer, zajedno možemo sve. Hajde to i da pokažemo – poručio je Meljanac u saopštenju za javnost.

     

    Baćina: Bićemo najglasnija opozicija

     

    Odgovarajući na ovaj poziv, Vukašin Baćina je istakao da opština Sečanj jeste mala da bi se delili na vlast i opoziciju.

     

    – Ali, moramo da se podelimo na dobre i loše. Na one koje pljačkaju budžet naše opštine i one koji ga brane. Moramo da se podelimo na nas građane opštine Sečanj, koji su za to da se Sečanj pita, a i na vas sečanjske naprednjake, koji ste prihvatili da opštinom gazduju Goran Đaković i Damir Zobenica. To su uzurpatori koji dolaze sa strane. Pitam se kako neko koga ste hapsili, pravili mu lažne afere i lagali o njemu, može sada da bude deo vlasti – istakao je Baćina, aludirajući na njegove hapšenje u vreme izborne kampanje. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    Predsednik Grupe građana „Za bolju opštinu Sečanj“ je poručio da će biti najglasnija opozicija. Dodao je i da će uvek biti spreman za razgovore i debate, kao i da sasluša sve što je u interesu opštine. I to bez obzira ko je inicijator određenog predloga.

     

    Podsetimo, na vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj najviše glasova osvojila je izborna lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. Ona će u budućem sazivu lokalnog parlamenta imati 14, od ukupno 23 odbornika.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Šest mandata osvojila je lista Socijalističke partije Srbije, a dva izborna lista „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“. Jednog odbornika imaće Srpska radikalna stranka.

     

    Ko su novi odbornici u SO Sečanj možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika