• Dodeljeni mandati: Evo ko su odbornici SO Sečanj u novom sazivu

    Opštinska izborna komisija u Sečnju je, nakon usvajanja konačnog izveštaja o rezultatima glasanja na vanrednim lokalnim izborima u ovoj srednjobanatskoj opštini, dodelila mandate odbornicima u novom sazivu SO Sečanj.   Svoje predstavnike u lokalnom parlamentu imaće sve četiri izborne liste koje su učestvovale na lokalnim izborima, održanim 3. aprila. To znači da će i radikali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dodeljeni mandati: Evo ko su odbornici SO Sečanj u novom sazivu

    Opštinska izborna komisija u Sečnju je, nakon usvajanja konačnog izveštaja o rezultatima glasanja na vanrednim lokalnim izborima u ovoj srednjobanatskoj opštini, dodelila mandate odbornicima u novom sazivu SO Sečanj.

     

    Svoje predstavnike u lokalnom parlamentu imaće sve četiri izborne liste koje su učestvovale na lokalnim izborima, održanim 3. aprila. To znači da će i radikali biti zastupljeni u SO Sečanj, iako se posle preliminarnih rezultata činilo da nisu uspeli da uđu u opštinski parlament.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Samo četvoro Zrenjaninaca među 250 budućih poslanika Skupštine Srbije

     

    Izborna lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ je na izborima osvojila 3976 glasova, što znači da će imati 14 odbornika. To su Nebojša Meljanac, Miomira Milošević, Milan Grubor, Milivoje Andrijašević, Dragana Marton, Nenad Marković, Majda Pejčić, Nenad Jokanović, Arsen Plahin, Marina Mudrinić, Dejana Paunesku, Ljiljana Kitić, Mladen Papić i Dragan Kitanović.

     

    Sledeća po broju osvojenih glasova je izborna lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“, za koju su glasala 1693 birača u opštini Sečanj. Prema tome, ova lista je osvojila šest mandata. Njeni odbornici u budućem sazivu biće Aleksandar Budiša, Milan Radovanović, Marija Blanuša, Marin Živojin, Mirjana Dangubić i Gabrijela Ungur.

     

    Izborna lista „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ osvojila je 747 glasova i imaće dva odbornika. To su nosilac liste Vukašin Baćina, kao i Marko Ivanišević.

     

    Srpska radikalna stranka je osvojila 224 glasa, što je dovoljno za jednog odbornika, a to je Marko Marković.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Od ukupno upisanih 10.481 birača u sečanjskoj opštini, na vanredne lokalne izbore je izašlo njih 7021.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]