• SNS: Nije tačno da je vlast zapalila auto Dragoslava Stankova

    Povodom tvrdnji Stranke slobode i pravde (SSP) da je zapaljen automobil člana ove stranke u Elemiru Dragoslava Stankova i da se sumnja da je na vozilo bačen Molotovljev koktel, večeras se oglasio i Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu.   Zrenjaninski naprednjaci su saopštili da nisu tačni navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SNS: Nije tačno da je vlast zapalila auto Dragoslava Stankova

    Povodom tvrdnji Stranke slobode i pravde (SSP) da je zapaljen automobil člana ove stranke u Elemiru Dragoslava Stankova i da se sumnja da je na vozilo bačen Molotovljev koktel, večeras se oglasio i Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu.

     

    Zrenjaninski naprednjaci su saopštili da nisu tačni navodi potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja je izjavila da je vlast zapalila auto Dragoslava Stankova ispred njegove kuće u Elemiru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu protiv Vukašina Baćine i još dvojice uhapšenih

     

    „Zanimljivo je kako baš oni koji se zalažu za pravnu državu optužuju i presuđuju bez dokaza i bez suda. Da li su spremni da, kao veliki ljubitelji pravde, upute izvinjenje zbog uznemiravanja javnosti kada se ispostavi da su njihove optužbe lažne? Podsetimo da je dotična tvorac afera poput „drogiranih kokošaka iz Morovića“, zatim izjave da je beba koja je 1944. godine imala dve godine oslobodila Kikindu, ali i da je navodni atentat na bivšeg predsednika sindikata EPS-a Milana Đorđevića izvršen praćkom. Imajući ovo u vidu, mislite li da je današnji snimak zapaljenog automobila, koji je Marinika Tepić objavila na društvenim mrežama, još jedna u nizu njenih izmišljenih i montiranih afera“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Zrenjanin.

     

    „Kakva stranka – takvi i predsednici mesnih odbora“

     

    Srpska napredna stranka je pitala Mariniku Tepić da li se predsednik Mesnog odbora Stranke slobode i pravde u Elemiru Dragoslav Stankov kocka, da li uzima novac od „zelenaša“ i da li je 2016. godine prijavljen za nasilje u porodici?

     

    „Ono što sa sigurnošću možemo da kažemo jeste da „kakva stranka – takvi i predsednici mesnih odbora“, dodaje se u saopštenju dostavljenom medijima.

     

    SNS poručuje da se ne bavi lošim radnjama jer „vrlo naporno i posvećeno radi u službi građana“.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Svakodnevno se bavimo njihovim pitanjima i problemima i trudimo se da ih što efikasnije rešimo. Bitan nam je svaki građanin i upravo zbog toga do poslednjeg atoma snage se borimo za njihovu budućnost. Shodno tome, pozivamo nadležne institucije da što pre reaguju i otkriju počinioce ovog dela“, zaključuje se u saopštenju za javnost.

     

    A šta o ovom slučaju tvrde u Stranci slobode i pravde možete PROČITATI OVDE. 

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Vi se pokrite usima, a ne da dajete saopstenja… Tucete zene… Od direktorice Jovane Ljiljak, zaposlene kojoj je visoki funcioner lupio samarcinu…pa do sopstvenih zena… Sns (srpska nasilna stranka).

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin