• Zapaljen automobil člana SSP u Elemiru, pretpostavlja se da je bačen Molotovljev koktel

    Stranka slobode i pravde (SSP) je saopštila da je zapaljen automobil člana ove stranke u Elemiru Dragoslava Stankova i da se sumnja da je na vozilo bačen Molotovljev koktel.   „Užasavajući događaj desio se danas u Elemiru kada je zapaljen automobil ispred porodične kuće Dragoslava Stankova, dok je sa sedmogodišnjim detetom i suprugom spavao. To […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zapaljen automobil člana SSP u Elemiru, pretpostavlja se da je bačen Molotovljev koktel

    Stranka slobode i pravde (SSP) je saopštila da je zapaljen automobil člana ove stranke u Elemiru Dragoslava Stankova i da se sumnja da je na vozilo bačen Molotovljev koktel.

     

    „Užasavajući događaj desio se danas u Elemiru kada je zapaljen automobil ispred porodične kuće Dragoslava Stankova, dok je sa sedmogodišnjim detetom i suprugom spavao. To je prizor i slika današnje Srbije u kojoj se kritičari vlasti zastrašuju na ovakav način. Više se ne biraju sredstva i ugrožava se život celih porodica“, navodi se u saopštenju SSP.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin nije efikasno sprovodio postupke davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta

     

    Dok je i dalje trajao policijski uviđaj nad potpuno izgorelim autom na koji je, kako se pretpostavlja, bačen Molotovljev koktel, Stankov je izjavio da nema dilemu da su ovog puta ostvarene pretnje koje je već dobijao od kada je poveo mesni odbor Stranke slobode i pravde u Elemiru, a naročito od kada je javno počeo da objavljuje dokaze o korupciji lokalne vlasti i zloupotrebi novca građana za projekte koji su debelo plaćeni, a uopšte nisu sprovedeni.

     

    – Ja sam se malo smirio, ali dete jedva, supruga takođe. Gledamo kako nam gori automobil tri metra ispred kuće u kojoj u to vreme spavamo i čista je sreća da se i kuća nije zapalila. Zato što imam svoje mišljenje? Zato što se borim za istinu – upitao je Dragoslav i dalje u neverici da je neko odlučio da pređe svaku granicu i izvrši ovakav napad pred porodičnom kućom.

     

    marinika tepić i dragoslav stankov
    Foto: SSP

     

    Marinika Tepić: Hitno otkriti počinioce i nalogodavce

     

    Potpredsednica SSP Marinika Tepić je na licu mesta zahtevala od ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića urgentnu istragu i otkrivanje počinilaca u roku od 48 sati, ali i nalogodavaca.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nikada se do sada ni u crnim hronikama Elemira i Zrenjanina nije dogodio ovakav napad. On nas je odmah podsetio na identična upozorenja paljenja automobila Olivera Ivanovića kako bi se ućutkao. Šta treba da znače ovakvi obračuni sa neistomišljenicima, s obzirom na to da je puno elemenata koji ukazuju da je motiv politički? Da će svi ovi okupljeni ljudi koji su došli da podrže Dragoslava odustati? Ili da mu se niko više ne sme približiti? Da se pitaju šta je sledeće? Ko je sledeći? Pa neće biti. Nećemo stati – poručila je Marinika Tepić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Opet sns-ovci napadaju podmuklo, to je jedino što umeju u svojoj nemoći.Doći će red i na njih uskoro.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]