• Predstavljamo kandidate za odbornike Vojvođanskog fronta i Pokreta Metla

    Do sada je za lokalne izbore u Zrenjaninu, koji će biti održani 21. juna, potvrđeno pet izbornih lista.   Gradska izborna komisija potvrdila je izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina koju je podnela koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Ko su kandidati za odbornike ispred ove koalicije možete PROČITATI OVDE.   Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstavljamo kandidate za odbornike Vojvođanskog fronta i Pokreta Metla

    Do sada je za lokalne izbore u Zrenjaninu, koji će biti održani 21. juna, potvrđeno pet izbornih lista.

     

    Gradska izborna komisija potvrdila je izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina koju je podnela koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Ko su kandidati za odbornike ispred ove koalicije možete PROČITATI OVDE.

     

    Na izborima će učestvovati i koalicija „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“, kao i Savez vojvođanskih Mađara. Ko su njihovi kandidati za odbornike možete PROČITATI OVDE.

     

    VOJVOĐANSKI FRONT: Prvi na listi Bojan Kostreš

     

    Četvrta na glasačkom listiću biće koalicija „Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Zrenjanin – Nenad Čanak“. Ovu koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Zajedno za Vojvodinu i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini. Ova koalicija je predala listu sa 23 kandidata za odbornike.

     

    Prvi na listi je diplomirani ekonomista Bojan Kostreš, a drugi je magistar nauka industrijskog menadžmenta Dejan Čapo. Na trećem mestu se nalazi politikolog Aleksandar Marton, a na četvrtom master politikolog Bojana Begović. Diplomirani inženjer zaštite životne sredine Nataša Lalić je peta na listi, dok je šesti ekonomista Tibor Vaš. Master ekonomista Vladimir Milošev se nalazi na sedmom mestu kandidata za odbornike, a zatim slede diplomirani inženjer mašinstva Damir Pavić, profesorka sociologije Ankica Dostanić i vaspitačica Ildiko Bođo. Prvih desetoro kandidata na izbornoj listi su članovi LSV.

     

    Među kandidatima se, između ostalih, nalaze i profesor Petar Ilić (Vojvođanska partija), master menadžer bezbednosti Aleksandar Lakatuš (Demokratski savez Hrvata u Vojvodini), profesor informatike Predrag Perkić…

     

    Pročitajte još: Pokret „Metla“ predao listu kandidata, Građanski preokret bojkotuje izbore

     

    POKRET „METLA 2020“: Nosilac liste Zoran Sandić

     

    Peta na glasačkom listiću, na lokalnim izborima u Zrenjaninu, biće izborna lista „Metla 2020 – Borba za vazduh, vodu, zemlju – Zoran Sandić“. I ovaj pokret je predao listu sa 23 kandidata, a svi oni su članovi Demokratske stranke Srbije.

     

    Prvi na listi je i njen nosilac, inženjer poljoprivrede Zoran Sandić. Drugi je diplomirani inženjer Saša Savić, a treća profesorka fizičkog vaspitanja Mirjana Grujić. Inženjer proizvodnog menadžmenta Milan Ivanić je četvrti na listi, a peta je poljoprivrednica Dorina Gombar. Na šestom mestu je službenik Ljubomir Erdeljan, sedmi je diplomirani matematičar Borislav Gađanski, a zatim slede elektromehaničar Goran Vašaš, menadžerka modernog biznisa Miroslava Ćatić i diplomirani inženjer menadžmenta Dragana Novaković.

     

    Na listi kandidata za odbornike Pokreta „Metla 2020“ se, između ostalih, nalaze i master istoričar Miroslav Josić, doktorka medicine Aleksandra Ikonar, nastavnica tehnike i informatike Angela Terek…

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Pitam se dal vredi glasati kad u trci ucestvuje samo jedan konj ?
      Tu trku on trci uz pomoc svih Srba, jer je finansira novcem svih Srba. Kljuceve drzavne KASE drze ministar finansija Sinisa Mali i guverner NBS Jorgovanka Tabakovic – clanovi njegove partije. Kontrolu KASE bi trebalo da vodi NARODNA SKUPSTINA. Medjutim, predsednica Skupstine Baba Jaga i poslanici SNS-a su Skupstinu pretvorili u bunker u kome je « DRZAVNA KASA » zabranjena rec.
      U takvim uslovima, ja sam za bojkot.
      Ako neko ima bolji predlog, prihvatam !

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]