• Ovo su kandidati socijalista i SVM za odbornike u Skupštini grada

    Gradska izborna komisija potvrdila je još dve izborne liste kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima za Skupštinu grada Zrenjanina.   Izborna lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ podnela je listu, koja je potvrđena, sa kandidatima za svih 67 odborničkih mesta u gradskoj skupštini.   Preduzetnik Željko Malušić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovo su kandidati socijalista i SVM za odbornike u Skupštini grada

    Gradska izborna komisija potvrdila je još dve izborne liste kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima za Skupštinu grada Zrenjanina.

     

    Izborna lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ podnela je listu, koja je potvrđena, sa kandidatima za svih 67 odborničkih mesta u gradskoj skupštini.

     

    Preduzetnik Željko Malušić je na broju jedan, druga je diplomirana pravnica Dubravka Kralj, a treći je student Zoran Šemić. Na četvrtom mestu liste je Zoran Protić, aktuelni direktor JKP „Čistoća i zelenilo“. Peta je Zorica Marinković, inženjer tehnologije, a Boris Gladić, diplomirani pravnik, nalazi se na šestom mestu. Na broju sedam je Eleonora Marjanović, specijalista dečje stomatologije, a Radoslav Jocić, tehničar telekomunikacija, osmi je po redu. Poziciju devet drži lekarka Ružica Omaljev, a na desetom mestu je Eleonora Manojlović, diplomirani inženjer geodezije.

     

    Na listi su i dr Dragan Tošić, profesorica informatike Željka Milošević, turistički radnik Dragan Vulešević, dečiji hirurg dr Boban Đukanović, pa Tanja Živanov, direktorka Gerontološkog centra u Zrenjaninu, Sanja Žurž Nedeljkov, aktuelna članica Gradskog veća, Đorđo Prstojević, diplomirani ekonomista, Mirjana Basta, direktorica Istorijskog arhiva…

     

    Pročitajte još: Potvrđena izborna lista koalicije „Aleksandar Vučić – Za našu decu“

     

    Savez vojvođanskih Mađara podneo je listu sa 23 kandidata za odbornike. Prvih pet mesta su, ovim redom, Jožef Stojko, profesor, Janoš Puškaš, profesor, Diana Kovač, administrativni radnik, Kristina Vidrač, profesor razredne nastave, i Ervin Bakoš, cvećar. Slede, kao šesti, Tibor Babinski, poljoprivrednik, pa Marija Bodo Poturica, vaspitač, Ferenc Šimon, profesor, Mihalj Balić, penzioner, i Henrieta Čisar Čipa, vaspitač.

     

    Tu su još Silvija Seke Tot, knjigovođa, Atila Molnar, profesor, Tivadar Borbelj, novinar – radijski voditelj…

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika