• LSV: Odakle SSP ideja da deli sertifikate o pripadnosti opoziciji?

    Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu je saopštila da je začuđena zbog želje pojedinih političkih stranaka da svoje partijske interese stave iznad interesa građana Zrenjanina.   Odluka Stranke slobode i pravde (SSP) da više ne učestvuju u građanskim protestima, kojima se traži ispravna pijaća voda, samo je poslednji primer takvog političkog ponašanja, navode ligaši.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV: Odakle SSP ideja da deli sertifikate o pripadnosti opoziciji?

    Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu je saopštila da je začuđena zbog želje pojedinih političkih stranaka da svoje partijske interese stave iznad interesa građana Zrenjanina.

     

    Odluka Stranke slobode i pravde (SSP) da više ne učestvuju u građanskim protestima, kojima se traži ispravna pijaća voda, samo je poslednji primer takvog političkog ponašanja, navode ligaši.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Stranka slobode i pravde: Naši članovi više neće učestvovati u protestu

     

    „Pitamo se odakle predstavnicima SSP ideja da oni imaju pravo da dele sertifikate o pripadnosti opoziciji. LSV podseća i na dešavanja s početka 2019. kada je energija građana, iskazana na protestima, ugašena zbog odluke većine opozicionih stranaka u Zrenjaninu da se LSV isključi iz organizacije protesta. Treba podsetiti da su okupljanja građana nedugo kasnije prestala, a da su pokretači inicijative da se LSV udalji sa protesta, inače članovi Dveri, potom prešli u SNS i danas zauzimaju odgovorne pozicije u toj stranci“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.

     

    Zrenjaninski ligaši traže ozbiljnost svih aktera koji žele da se pitanje vode u Zrenjaninu reši.

     

    „Sigurni smo da vlast SNS, SPS i SVM neće rešiti problem ispravne pijaće vode. Na njihovu nestručnost i bahatost ukazujemo još od 2014. godine kada je raskinut ugovor sa kompanijom „Vasertehnik“. Još pre više godina predlagali smo realizaciju projekta izgradnje banatskog regionalnog vodovoda, koji su osmisli stručnjaci iz ove oblasti. Ta ideja tada nija dobila podršku. Zašto ponovo ne bismo razgovarali o njoj“, pita LSV.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dosta je bilo: Izmišljene optužbe da sarađujemo sa vlašću

     

    U ovoj stranci napominju da su političke podele sada najmanje bitne.

     

    „Moramo rešiti pitanje ispravne pijaće vode“, zaključuje Gradski odbor LSV u Zrenjaninu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Техничко решење јасно к’o шамар!
      Цитат из званичног документа:
      “Концепт регионалног водоводног система Дубовац-Зрењанин-Кикинда:
      • Захватање подземне воде са подручја Ковин-Дубовац,
      • Након прераде вода се дистрибуира ка општинским центрима.
      За овакав концепт разматрано је више варијанти… до 2030. године.”
      Извор: https://www.jcerni.rs/wp-content/uploads/sites/10/2018/12/godisnjak_06_sr.pdf

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]