• Imenovani novi čelnici „Pijaca i parkinga“ i „Sportskih objekata“

    Master ekonomista Aleksandar Martinov je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina imenovan za vršioca dužnosti direktora JKP „Pijace i parkinzi“.   Prethodno se na čelu ovog javnog preduzeća nalazio Goran Starčević, koji je preminuo od posledica koronavirusa.   PROČITAJTE JOŠ: Odbornici odobrili: Zrenjanin uzima kredit od 491 milion dinara   Odbornici lokalnog parlamenta su za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Imenovani novi čelnici „Pijaca i parkinga“ i „Sportskih objekata“

    Master ekonomista Aleksandar Martinov je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina imenovan za vršioca dužnosti direktora JKP „Pijace i parkinzi“.

     

    Prethodno se na čelu ovog javnog preduzeća nalazio Goran Starčević, koji je preminuo od posledica koronavirusa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odbornici odobrili: Zrenjanin uzima kredit od 491 milion dinara

     

    Odbornici lokalnog parlamenta su za v.d. direktora Javne ustanove „Sportski objekti“ imenovali diplomiranog ekonomistu Danijela Šebeza.

     

    Šebez je na čelu ove ustanove nasledio Bojana Mijatova, koji je podneo ostavku i zbog novih profesionalnih obaveza napustio Zrenjanin. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    Umesto Slaviše Vlačića, koji je podneo ostavku na tu funkciju, za novog člana Gradskog veća izabran je Dragan Ćapin, koji je u prethodnom mandatu obavljao funkciju pomoćnika gradonačelnika.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Predlog za izbor Ćapina izneo je gradonačelnik Simo Salapura, a potom je novi gradski većnik izabran tajnim glasanjem.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]