• Bojan Mijatov napušta Zrenjanin, pred njim je novi profesionalni izazov

    Direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov, inače uspešni rvač, trener zrenjaninskog Proletera i cenjeni sportski radnik, početkom sledećeg meseca odlazi iz Zrenjanina. Bojan će preuzeti dužnost menadžera novog stadiona FK TSC u Bačkoj Topoli.   – Porodično odlazimo iz Zrenjanina za koji nas vežu najlepše emocije. Odluku smo doneli iz porodičnih i profesionalnih razloga. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bojan Mijatov napušta Zrenjanin, pred njim je novi profesionalni izazov

    Direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov, inače uspešni rvač, trener zrenjaninskog Proletera i cenjeni sportski radnik, početkom sledećeg meseca odlazi iz Zrenjanina. Bojan će preuzeti dužnost menadžera novog stadiona FK TSC u Bačkoj Topoli.

     

    – Porodično odlazimo iz Zrenjanina za koji nas vežu najlepše emocije. Odluku smo doneli iz porodičnih i profesionalnih razloga. Supruga je dobila ponudu za odličan posao, ja sam pred novim i velikim profesionalnim izazovom, a kako u Bačkoj Topoli žive roditelji moje supruge, naša deca će biti dobro zbrinuta sa bakom i dekom – kaže ekskluzivno za portal zrenjaninski.com Bojan Mijatov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Reprezentativac Nikola Petković bio starter u oba meča protiv Rumunije

     

    Ovaj ugledni sportski radnik je rođen u Senti, a u Zrenjanin je došao 2007. godine, kao rvač, i to na poziv Dragana Vuleševića i Željka Trajkovića.

     

    – Dobio sam poziv da se takmičim u prvoj postavi Proletera, a vrlo brzo postao sam postao i trener prve ekipe. Zahvaljujući podsticajnom okruženju a, verujem, i mom stručnom radu, vrlo brzo sam postao i selektor reprezentacije. Posle nekoliko godina sam postavljen za upravnika Doma borilačkih sportova, pa upravnika zrenjaninskog bazena, a od 2015. sam na čelu Javne ustanove „Sportski objekti“. Gde god da sam radio, davao sam sve od sebe. Trudio sam se da, u saradnji sa gradskim vlastima, od kojih sam uvek imao podršku, kao i sa sportskim klubovima i udruženjima, što više dece i mladih uključimo u sport. Moto mi je bio, što manje dece na ulici, što više njih u salama i na terenima – ističe Mijatov.

     

    Bojan Mijatov: Zrenjanin će mi ostati u najlepšem sećanju

     

    Zrenjanin i Zrenjaninci će mu, kako kaže, ostati u najlepšim sećanjima.

     

    – Ovde mi je bilo lepo, ali vreme je da se ide dalje. Iako stadion u Bačkoj Topoli još nije završen, odlazim kako bih pratio rad na njegovom završetku, upoznao se sa tehnologijom i potpuno spreman dočekao otvaranje – napominje naš sagovornik.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Piccolo vas časti ove nedelje: Tura pića za četiri osobe “na račun kuće”

     

    Stadion u Bačkoj Topoli, inače, u privatnom je vlasništvu, i kad bude završen, biće jedan od tri najsavremenija stadiona u regionu, iako nije veliki. Kapacitet mu je 4.000 mesta za sedenje.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Oduvek sam voleo da učim i da profesionalno napredujem. Sada mi se ta prilika pružila i oberučke sam je prihvatio – završava razgovor za portal zrenjaninski.com Bojan Mijatov.

     

    Njemu i njegovoj porodici naša redakcija želi mnogo uspeha u daljem životu i karijeri.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport